Bursa'da Gece Yarısı Huzur Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Gece Yarısı Huzur Operasyonu

Bursa\'da Gece Yarısı Huzur Operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Meydancık Mahallesi'nde gece yarısı huzur operasyonu düzenlendi.

29.10.2015 04:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Meydancık Mahallesi'nde gece yarısı huzur operasyonu düzenlendi. Ekipler şüphelendiği araçları tek tek durdurarak vatandaşlara kimlik kontrolü yaptı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Merkez yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi'ne gece yarısı huzur operasyonu düzenlendi. Ekipler, çevrede ve metruk binaları adeta didik didik aradılar. Geçtiğimiz Haziran Ayı'nda piyasa değeri 300 bin Euro olan 30 kilo eroini bulan narkotik köpeği Alfa'nında destek verdiği aramalarda 80 polis görev aldı.

İki saat süren operasyonda ekiplerin şüphelendiği çok sayıda araç durdurulup araç içinde arama yapıldı. Operasyonda yaklaşık 95 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken aramalarda 1 ruhsatsız silah ve silaha ait mermiler, 6 paket metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu kullandığı tespit edilen 5 kişi ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

NARKOTİK KÖPEĞİNİN ÖDÜLÜ OYUN OLDU

Öte yandan polisin huzur operasyonlarında adeta eli ayağı olan ve uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası 5 yaşındaki 'Alfa' isimli Belçika kurdu narkotik köpeği operasyon sonunda bakıcısı Necmettin Ülker tarafından oyunla ödüllendirildi.

Yetkililer vatandaşların yoğun şikayetleri nedeniyle uyuşturucu satıcıları ve alıcılarına yönelik denetlemelerin süreceğini belirttiler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Gece Yarısı Huzur Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement