Bursa'da Hayali İthalat Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Hayali İthalat Operasyonu

Bursa\'da Hayali İthalat Operasyonu

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Gemlik İlçesi'nde bulunan serbest bölgede hayali ithalat ve ihracat yaparak devleti zarara uğrattığı öne sürülen firma ve görevliler hakkında operasyon başlattı.

05.10.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Gemlik İlçesi'nde bulunan serbest bölgede hayali ithalat ve ihracat yaparak devleti zarara uğrattığı öne sürülen firma ve görevliler hakkında operasyon başlattı. Bir çok depoya baskın yapan jandarma aralarında memurlarında bulunduğu bazı kişileri gözaltına aldı.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa Jandarma Komutanlığı Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri savcılıktan alınan izin ile hayali ihracat ve ithalat yapıldığı iddiasıyla inceleme başlatı. Yapılan araştırma sonrası jandarma bu sabah Gemlik Serbest Bölge'de bu sabah operasyon yaptı. Operasyon kapsamında bir çok işyerinin genel merkezlerinde ve depolarında aramalar yapıldı. Hayali ithalat ve ihracat ile devletin zarara uğratıldığını söyleyen yetkililer, "Önceden 'Hayali ihracat' yapılıyordu. Bu kez, 'Hayali ithalat' da gerçekleşti. Tekstil ve nakliyat üzerine başlatılan operasyon devam ediyor. Şu anda 26 kişi hakkında işlem yapılıyor. Bunların bir çoğu gözaltına alındı. Sayı daha da artacak" şeklinde konuştular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Hayali İthalat Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement