Bursa'da "Hülya Cup Tenis Turnuvası" - Son Dakika
Yerel

Bursa'da "Hülya Cup Tenis Turnuvası"

Sanatçı Hülya Avşar adına düzenlenen turnuvada başarılı olanlar ödüllendirildi Tören öncesi Avşar'ın da oynadığı karışık çiftler gösteri maçı gerçekleştirildi.

14.09.2014 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Hülya Avşar, Bursa'da adına düzenlenen tenis turnuvasında gösteri maçına katılarak, dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Estetik International firmasınca Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir spor ve eğlence merkezinde 4 Eylül'de başlatılan "Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası" sona erdi.

Turnuvanın kapanış etkinliğinde, Avşar ve Hasan Ataç'tan oluşan takım, Ayhan Çaydan ve Canan Şenbayram ile karışık çiftler gösteri maçı yaptı. Çekişmeli geçen müsabakayı, Hülya Avşar ve Hasan Ataç 2-1 kazandı.

Ödül töreninde konuşan Avşar, 14 yıldır sürdürdükleri Hülya Cup Tenis Turnuvaları sayesinde pek çok öğrenciye burs verme imkanı bulduklarını söyledi.

Bu başarının tamamını üstlenmek istemediğini belirten Avşar, "Pek çok küçük kardeşimizi yurt dışı turnuvalara gönderiyoruz. Burada benim kadar, sponsorların ve medyanın da emeği fazla. Bu nedenle övgüyü sponsorlarımızla ve medyayla paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

Daha sonra, +18, +35, +45, +55, yeni başlayan kadın ve erkekler ile +18 çift kadın ve erkek, +18 karışık müsabakalarının birincilerine kupaları, Avşar'ın yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay tarafından verildi.

Turnuvaya sponsor desteğinde bulunan firmaların temsilcilerine de birer plaket takdim edildi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da 'Hülya Cup Tenis Turnuvası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement