Bursa'da İlk Site İçi Ulaşım Seferi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da İlk Site İçi Ulaşım Seferi

Koray Güzelbiryer'de konforlu yaşama bir konfor daha eklendi

13.06.2012 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Shuttle hizmeti verecek mini golf aracı, Güzelbiryer'de düzenlenen törenle hizmete başladı. İlk seferi Koray Güzelbiryer Site Yöneticisi Cemal Tuzcuoğlu ile Koray İnşaat Satış Müdürü Vildan Alpergün başlattı.

·

Bir yeşil ekonomi örneği olan; çevre dostu, ekonomik ve güvenli, güneş anelleriyle kendi kendini şarj edebilen elektrikli akülü arabayla artık site içi ulaşım çok daha kolay, çok daha konforlu olacak.

Koray İnşaat'ın Bursa'ya armağanı olan, seçkin yaşam alanı Güzelbiryer, bir ilk'e daha imza attı. Bursa'da ilk kez hayata geçirilen site içi ulaşım uygulaması Güzelbiryer'de düzenlenen törenle başladı. Doğa dostu, çevreci ve güvenli, güneş panelleriyle kendi kendini şarj edebilen elektrikli akülü arabayla artık site içi ulaşım çok daha kolay, çok daha konforlu olacak.

Güzelbiryer sakinleri ve konukları için, shuttle servisleriyle site içindeki en uzak noktayı bile yakınlaştıracak bu uygulama, özellikle yaşlılar, hastalar ve küçük çocuklu aileler için büyük kolaylık sağlayacak. Ayrıca, otomobillerin site içerisinde dolaşım ihtiyacını önemli ölçüde ortadan kaldıracağı için site içi havanın daha temiz kalmasına yardımcı olacak.

Shuttle hizmeti verecek mini golf aracı, 12 Haziran Salı günü akşamı Güzelbiryer'de düzenlenen törenle hizmete başladı. İlk seferi ise Koray Güzelbiryer Site Yöneticisi Cemal Tuzcuoğlu ile Koray İnşaat Satış Müdürü Vildan Alpergün başlattı.

Koray İnşaat ve Güzelbiryer Site Yönetiminin ortak finansmanıyla satın alınan ve işletmesini Site Yönetiminin üstleneceği yeni araç, çevreci ve ekonomik özellikleriyle dikkat çekiyor. Törende konuşan Koray Güzelbiryer Site Yöneticisi Cemal Tuzcuoğlu, kalitesi, estetiği ve hizmet anlayışıyla mükemmel bir yaşam alanı haline gelen Güzelbiryer'in konforuna yeni bir konfor unsuru daha eklemekten mutlu olduklarını belirtti. "İnsana verdiğimiz değer, yaşama ve doğaya gösterdiğimiz özenle, hizmetlerimize yeni bir hizmet daha ekliyor, Bursa'da çevreci bir araçla ilk site içi ulaşımı başlatıyoruz" diyen Tuzcuoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkinci etabın ve açık havuzumuzun açılmasıyla mesafeler de uzadı. Site içerisindeki uzak mesafeleri nasıl yakınlaştırabilir, yaşam konforumuzu nasıl geliştirebiliriz diye düşündük. Ekonomik, pratik, gürültüsüz ve çevre dostu bir site içi ulaşım aracını çözüm olarak değerlendirdik. Koray İnşaat'ın da desteğiyle, doğa dostu, güneş enerjisiyle beslenen, elektrik akülü, Bursa'nın ilk site içi ulaşım aracını hizmete sokmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. Kentimize de değer katacak, insan odaklı ve çevreci bir anlayışın ürünü olan bu uygulamanın Bursa'nın diğer sitelerine de yaygınlaşmasını diliyoruz."

Koray İnşaat Satış Müdürü Vildan Alpergün ise "Bursa Güzelbiryer" konut projesinin, gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan, bugüne kadar yapımını üstlendiği büyük ve seçkin projeleriyle sektöründe kalite, güven ve estetiğin simgesi olan Koray İnşaat'ın Bursa'ya armağanı olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Güzelbiryer, dört kattan oluşan blokları, yüzde 73 yeşil alanı ve peyzajı, parkları, Uludağ manzarası, kent merkezine yakın ama kent karmaşasından uzak lokasyonu, geniş imkanlar sunan sosyal tesisleri, inşaat kalitesi, mimari estetiği ve Konut Kalite Standartlarıyla Bursalıların büyük beğenisini kazandı. Eski mahallelerimizin özlediğimiz dostluklarını yaşatan sıcak komşuluk ilişkileriyle, çok özel ve sevilen bir proje haline geldi. Bursa Güzelbiryer, sadece yaşayacakları birer konut değil, kocaman bir yaşam alanı sundu sakinlerine. Tüm bunların temelinde ise Koray İnşaat'ın, insana değer veren ve insanın mutluluğunu odağına alan iş yapma felsefesi yatıyor."

"Bu anlayışın bir sonucunu da bugün yaşıyoruz" diyen ve Bursa'nın ilk site içi ulaşım aracını hizmete sunduklarına dikkat çeken Alpergün, "Güzelbiryer Site Yönetimi ve Koray İnşaat işbirliğiyle gerçekleştirilen bu hizmet sayesine yokuş çıkmak, ağır yük taşımak, uzun mesafe yürümek gibi dertler kalmayacak. Özellikle yaşlılarımız, rahatsızlığı olanlar ve küçük çocuklu aileler bu konforun rahatlığını yaşayacak. Bu hizmet sayesinde binalar arasına araç girişini de azaltmış, sitenin güzel havasını daha da güzelleştirmiş olacağız. Bir yeşil ekonomi örneği olan; çevre dostu, ekonomik ve güvenli shuttle hizmet aracının Güzelbiryer'imize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa'da İlk Site İçi Ulaşım Seferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement