Bursa'da Kaza: 4 Ölü, 1 Ağır Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kaza: 4 Ölü, 1 Ağır Yaralı (2)

Bursa\'da Kaza: 4 Ölü, 1 Ağır Yaralı (2)

BURSA'nın İnegöl ilçesinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil takla attı.

21.10.2016 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın İnegöl ilçesinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Kaza saat 04.00 sıralarında, İnegöl İlçesi Bursa- Ankara karayolu Akhisar Mahallesi Mevkiinde meydana geldi. Bursa'dan İnegöl yönüne giden 26 yaşındaki Caner Çakmak yönetimindeki 16 ZS 432 plakalı özel otomobil, Akhisar mahallesi girişi mevkiinde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle taklalar atan otomobilde sürücü Caner Çakmak ve otomobilde bulunan 26 yaşındaki Gökay Uslu, 24 yaşındaki Ahmet Akbaş ve 24 yaşındaki Sena Demirtok hayatını yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan 26 yaşındaki Hatice Kızman ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla kaza yerine ambulanslar sevk edildi. Hurdaya dönen otomobildekileri çıkarmak için itfaiye ekibi çağrıldı. Gelen ekip tarafından otomobilden yaralı çıkarılan Kızman İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen 4 kişinin cesedi de aynı hastannenin morguna konuldu. Yaralı Hatice Kızman'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken hurdaya dönen otomobil içinde içki şişeleri olduğu belirtildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kaza: 4 Ölü, 1 Ağır Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü BM Ofisi'nde kutlandı
    16:58 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü BM Ofisi'nde kutlandı

    "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü"nün ikincisi, Türkiye'nin de işbirliğiyle, Kenya'nın başkenti Nairobi'deki Birleşmiş Milletler (BM) Ofisi'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

  • Muhammet Kökten, Fethiye'de mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi
    16:58 Muhammet Kökten, Fethiye'de mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi

    Cumhur İttifakı'nın Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten, Tuzla Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Kökten, beş yıl boyunca halkın yanında olacağını ve deprem gibi olası felaketlere karşı tedbirler alacaklarını belirtti. Ayrıca, trafik sorununu çözmek, yeni belediye hizmet binası yapmak ve körfezdeki balçığı tarım gübresi olarak kullanmak gibi projelerini de açıkladı. AK Parti Milletvekili Yakup Otgöz ise Kökten'e destek vererek Fethiye'nin iktidarla buluşması gerektiğini vurguladı.

  • Tokat Niksar'da Kütüphane Haftası etkinliği düzenlendi
    16:57 Tokat Niksar'da Kütüphane Haftası etkinliği düzenlendi

    Tokat'ın Niksar ilçesinde Kütüphane Haftası dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından çay bahçesinde kitap okuma etkinliği düzenlendi. Kaymakam Ekrem Çeçen'in de katıldığı etkinlikte, kitap okumanın önemi vurgulandı ve kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar 30 dakika boyunca kitap okudu.

  • Trendyol Süper Lig'de 33. Haftanın Programı Açıklandı
    16:57 Trendyol Süper Lig'de 33. Haftanın Programı Açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının programı belirlendi. Programda yer alan maçlar şu şekildedir: Beşiktaş-MKE Ankaragücü, İstanbulspor-VavaCars Fatih Karagümrük, Tümosan Konyaspor-Corendon Alanyaspor, Yılport Samsunspor-Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor-Trabzonspor, RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor, Bitexen Antalyaspor-Atakaş Hatayspor, Gaziantep FK-Kasımpaşa, Galatasaray-Siltaş Yapı Pendikspor ve EMS Yapı Sivasspor-Fenerbahçe.

  • Hatimoğulları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yanıt Verdi:
    16:57 Hatimoğulları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yanıt Verdi: "Hadi Oradan Erdoğan… Milyonlarca Kürt'ün İradesine Kayyım Atamak İpotek Değil de Nedir?"

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Kürt kardeşlerimizin toparlanıp, iradeleri üzerindeki ipotekleri parçalayıp atmasını bekliyoruz" sözlerine “Hadi oradan Erdoğan... DEM Parti halkları özgürleştiren DEM Parti şu güzelim ağacı ile köklerini Anadolu ve Mezopotamya topraklarından devrimcilerden yurtseverlerin mücadelesinden almış bir partidir. DEM Parti 72 milletten herkese aynı nazardan bakan bir partidir. Bizler kimsenin iradesine ipotek koymayız. Bizde adalet, özgürlük, eşitlik var. ama AKP’de ne var? Tek adam rejimi var. Bütün Türkiye’yi bir tek adam mahkum etmek istediler. Bütün Türkiye’yi saraydan tıpkı bir padişahlık sistemi gibi yönetmek istediler ve biz buna karşı çıktık. Demokrasi dedik. Milyonlarca Kürt’ün iradesine kayyım atamak ipotek değil de nedir” dedi.

  • Kırıkkale'de tarla süren çiftçinin traktörü alevlere teslim oldu
    16:56 Kırıkkale'de tarla süren çiftçinin traktörü alevlere teslim oldu

    Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde tarlasını süren çiftçi Bülent Z.'nin traktörü aniden alev aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, traktör kullanılamaz hale geldi.

  • Safranbolu Belediyesi Taş Ocağı Açtı, Yıllık 6 Milyon TL Tasarruf Sağlayacak
    16:56 Safranbolu Belediyesi Taş Ocağı Açtı, Yıllık 6 Milyon TL Tasarruf Sağlayacak

    Safranbolu Belediyesi, agrega malzemesi üretmek için hizmete açtığı taş ocağı sayesinde yıllık 6 milyon TL tasarruf sağlayacak. UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde alt ve üstyapı problemlerini çözen belediye, taş ocağı ile temel malzeme ihtiyacını karşılayacak.

  • Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, DTO İzmir Şubesi üyelerine projelerini anlattı
    16:55 Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, DTO İzmir Şubesi üyelerine projelerini anlattı

    Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi üyelerine seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Çankırı, İzmir'in ticaretin kalbi olmaktan uzaklaştığını belirterek, bu sorunları çözmek için çalışacaklarını ifade etti. DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk de ziyaretten memnuniyetini dile getirdi ve seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

  • Şaka Sırasında Tüfekle Vurulan Genç Hayatını Kaybetti
    16:55 Şaka Sırasında Tüfekle Vurulan Genç Hayatını Kaybetti

    Manisa'nın Salihli ilçesinde, şakalaşma sırasında tüfekle vurulan 21 yaşındaki kişi hayatını kaybetti. Canlı hayvan pazarı yakınlarında M.E.U. (16) şaka yapmak amacıyla elindeki av tüfeğini arkadaşı Serhat Arslan'a (21) doğrulttu. Tüfeğin ateş alması sonucu yaralanan Arslan, ambulansla Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Arslan kurtarılamadı. M.E.U. ise gözaltına alındı.

  • Hatay'da 6 düzensiz göçmen yakalandı, 3 şüpheli gözaltına alındı
    16:53 Hatay'da 6 düzensiz göçmen yakalandı, 3 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 6 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında yapılan operasyonda, A.S, S.K. ve Z.M.A. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan düzensiz göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Düzce Belediyesi İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtıyor
    16:53 Düzce Belediyesi İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtıyor

    Düzce Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için bayramlık kıyafet dağıtımına başladı. Kıyafetler alt üst giyim ve ayakkabıdan oluşuyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay: 'Cumhuriyete olan borcumu ödemek için adayım'
    16:53 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay: 'Cumhuriyete olan borcumu ödemek için adayım'

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Yılmazköy Mahallesi'nde yaptığı ziyarette, cumhuriyete olan borcunu ödemek için aday olduğunu söyledi.


Advertisement