Bursa'da Köylülerin Eyleminde Dehşet Anları - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Köylülerin Eyleminde Dehşet Anları

Bursa’da köylerinde yapılacak olan kamulaştırmaya tepki gösteren Karacabey’e bağlı İkizce Köyü sakinleri İzmir yolunu kapattı.

21.06.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sırada yoldan geçen düğün konvoyundaki araç durmayarak köy muhtarına çarpıp, kaçtı. Yol kesen öfkeli köylüler gelin ve damadın içinde bulunduğu araç ile konvoydaki diğer araçları tekmelediler.Edinilen bilgiye göre olay İzmir yolu İkizce Köyü mevkiinde meydana geldi. Köylerindeki tarım alanlarının kamulaştırılıp, sanayi alanı dönüştürülmesine tepki gösteren İkizce Köyü sakinleri İzmir yoluna çıktı. Burada pankartlar açıp, sloganlar atan grup bir süre sonra yolu trafiğe kapattı. O sırada oradan geçmekte olan düğün konvoyundaki araçlar durmadı. Eylemciler gelin ve damadın bulunduğu aracı tekmeledi.

Düğün konvoyundaki plakası belirlenemeyen beyaz otomobil kalabalığın üzerine yürüdü. O esnada kenarda bulunan İkizce Köyü Muhtarı Mümin Ereselli’ye çarpan araç kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan muhtarı, vatandaşlar yol kenarına götürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, ilk müdahalenin ardından muhtarı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürdü.

ARAÇ ÇARPMADAN ÖNCE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Öte yandan kendisine araç çarpmadan önce basın açıklaması yapan Ereselli, kamulaştırılmaya tepki gösterdi. Jandarma, olayla alakalı tahkikat başlattı.

GÖKHAN SARIKAYA

BURSA

Bursa\'da Köylülerin Eyleminde Dehşet Anları
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Köylülerin Eyleminde Dehşet Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    09:17 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretleri Başkan Bakkalcıoğlu tarafından teşekkürle karşılandı.

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    09:15 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda bir kişinin aracında ve şahsın üst aramasında 14 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Hatay'da mazgallar motosikletli hırsızlar tarafından çalındı
    09:15 Hatay'da mazgallar motosikletli hırsızlar tarafından çalındı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, mazgalların motosikletli hırsızlar tarafından çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Depremin en çok yıkıma neden olduğu mahallelerden olan Hatay'ın Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'ndeki sokaklarda bulunan mazgallar, hırsızlar tarafından çalındı. Mahallede bulunan bir güvenlik kamerasına, motosikletli hırsızların sokaktaki mazgalı çalma anı yansıdı. Görüntülerde; 3 şahsın öncelikle çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldıkları görüldü. Hırsızlık olaylarına karşı güvenlik tedbirleri olarak gece bekçileri işe aldıklarını belirten Ali Bilmez, hırsızların genellikle demir ağırlık eşyaları çaldığını ve geçtiğimiz günlerde makinelerinden yakıtlarının çalındığını söyledi.

  • Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi
    09:15 Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi

    Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yolüstü köyünden muhtarlığa seçilen Züleyha Avunç, ilçenin ilk kadın muhtarı unvanını aldı. Avunç, köydeki kadınları geziye götürmek için belediye başkanının kapısını çaldı.


Advertisement