Bursa'da Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Midibüsün Devrilmesi

Bursa'da refüjdeki direğe çarptıktan sonra karşı şeride geçen otomobil ve bu araca çarpmamak için manevra yapan yolcu midibüsünün devrilmesi sonucu yaralanların sayısı 29'a yükseldi.

03.10.2015 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da refüjdeki direğe çarptıktan sonra karşı şeride geçen otomobil ve bu araca çarpmamak için manevra yapan yolcu midibüsünün devrilmesi sonucu yaralanların sayısı 29'a yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Bursa yönüne giden Berkay Özköprülü'nün kullandığı 16 NF 417 plakalı otomobil, Bursa-Ankara karayolu Barakfaki mevkisinde, refüjdeki direğe çarpıp, karşı şeride geçti.

Bu sırada, İnegöl'e yolcu taşıyan Ali Kılıç yönetimindeki 16 PC 005 plakalı midibüs, son anda fark ettiği kaza yapan otomobile çarpmamak için manevra yapınca, kavşakta devrildi.

Her iki kazada ilk belirlemelere göre 20 olarak bildirilen yaralı sayısının 29'a yükseldiği belirtildi.

Kazalarda yaralanan Dilek Ümrüsoy, Melahat Çağlaman, Suriye uyruklu oldukları öğrenilen Mahmut Kuse (28), Hibe Kuse (17), Abdullah Kuse (1) ile Samir Kuse Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Hasan Birımın (45), Salih Şimşek (31), Ayşegül Meltem Kazımler, Yaşar Kabasakal ile midibüs sürücüsü Ali Kılıç Çekirge Devlet Hastanesine, Remzi Güz (24), Ahmet Demirkol (51), Banu Şahin (21), Naciye Mustafaoğlu (26) otomobilin sürücüsü Berkay Özköprülü (22) ve Onur Yılmaz Muradiye Devlet Hastanesine götürüldü.

Yaralılardan, Suat Kurt (26), Betül Şen (29), Mustafa Şen (28), Sümeyye Demirkol (8), Kadriye Demirkol (37), Kadir Uslu (57), Gülten Aydın (55), Ersin Yeniler (47), Merve Nur Sarıkaya (16), Rabia Çelik (11), Çiğdem Çelik (36), Funda Ayyıldız ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Olayda yaralananların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement