Bursa'da Nakliye Dolandırıcılığı İddiası - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Nakliye Dolandırıcılığı İddiası

Bursa'dan yükledikleri 125 bin liralık gıda malzemesini teslim adresine götürmeyerek İstanbul'da piyasaya sürmek istedikleri öne sürülen 4 kişi, gözaltına alındı.

01.12.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'dan yükledikleri 125 bin liralık gıda malzemesini teslim adresine götürmeyerek İstanbul'da piyasaya sürmek istedikleri iddia edilen 4 kişi, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bursa'da polise başvuran bir gıda firmasının yetkilileri, merkez Yıldırım ilçesi Otosansit Bölgesi'nden kiraladıkları tıra yüklenen 125 bin lira değerindeki gıda ürününün İstanbul'daki teslim adresine götürülmediğini bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmalarının ardından bu kişilerin, Hüseyin H, Fırat K, Raman U. ve tır şoförü Erdal Y.K, olduğunu tespit etti.

Zanlılar ile alıcı gibi irtibata geçen polis ekiplerinin İstanbul'da düzenlediği operasyonda, salça ve konserve yüklü tır ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Tır şoförü Erdal Y.K, ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Hüseyin H, Fırat K. ve Raman U. adliyeye sevk edildi.

Öte yandan zanlıların polis kontrolüne yakalanmamak için kullandıkları tıra, internet üzerinden satılığa çıkartılan bir tırın plaka ve ruhsat bilgilerini düzenledikleri öne sürüldü. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Nakliye Dolandırıcılığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement