Bursa'da Öğrencilerin, "Kaynağı Belirsiz Kokudan" Etkilendikleri İddiası - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Öğrencilerin, "Kaynağı Belirsiz Kokudan" Etkilendikleri İddiası

Bursa\'da Öğrencilerin, "Kaynağı Belirsiz Kokudan" Etkilendikleri İddiası

Merkez Yıldırım ilçesindeki Yiğitler Mahallesi'nde bulunan ilk ve orta dereceli okullardaki 70 dolayında öğrenci; baş ağırısı, bulantı ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı Çevrede yayılan bir kokudan etkilendikleri öne sürülen öğrencilerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.

20.03.2014 12:35  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde, kaynağı henüz belirlenemeyen bir kokudan etkilendikleri öne sürülen 70 öğrenci; baş ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Öğle saatlerinde Yiğitler Mahallesi'nde oturan bazı vatandaşlar, 155 Polis İmdat ile Bursagaz'ın ihbar hattını arayarak,  "Kaynağını bilemediğimiz bir koku var" ihbarında bulundu.

Kaynağı henüz belirlenemeyen bir kokudan etkilendikleri öne sürülen 70 öğrenci; baş ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öğrencilerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, "Konuyla ilgili detaylı araştırma yapıyor. Okulda ve çevrede ölçümler yapılıyor. Çalışmalar sürüyor. Çevredeki bir fabrikada kimyasal madde yakılmasından kaynaklı bir sıkıntı olabileceği iddia ediliyor. Çocukların durumu iyi" dedi.

Bursagaz yetkilileri ise konunun kendileriyle alakasının bulunmadığını söyledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Öğrencilerin, 'Kaynağı Belirsiz Kokudan' Etkilendikleri İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement