Bursa'da Piknik Dönüşü Kaza:15 Öğrenci Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Piknik Dönüşü Kaza:15 Öğrenci Yaralandı

Bursa\'da Piknik Dönüşü Kaza:15 Öğrenci Yaralandı

Bursa'da kardeş okul öğrencileriyle birlikte gittikleri piknikten dönen öğrencileri taşıyan midibüs, yağmurda şarampole yuvarlandı. Kazada 15 öğrenci yaralandı.

05.06.2015 17:09  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Büyükorhan ilçesine bağlı Kınık Mahallesi'ndeki kardeş okul öğrencileriyle birlikte gittikleri piknikten dönen öğrencileri taşıyan midibüs yağmurda şarampole yuvarlandı. Can pazarının yaşandığı kazada yaralanan 15 öğrenci ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

KAYGAN YOLDA ARAÇ ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Edinilen bilgiye göre Bursa'nın Nilüfer İlçesi Ataevler Mahallesindeki Ata İlköğretim Okulu öğrencileri Büyükorhan İlçesi Kınık Mahallesinde kardeş okul seçtikleri bir ilköğretim okulunun öğrencileri ile birlikte pikniğe gitti. Piknikten dönen öğrencileri taşıyan 16 YE 742 plakalı midibüs Orhaneli'ye 5 kilometre uzaklıktaki Nalınlar köyü yakınlarında şiddetli yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

15 ÖĞRENCİ YARALANDI

Midibüste yolcu olarak bulunan 15 öğrenci yaralandı. Can pazarının yaşandığı kaza dayaralı öğrencileri ters dönen midibüsün içerisinden kazayı görüp yolda duran diğer sürücüler çıkardı. İhbar üzerine olay yerine Bursa'dan ve Orhaneli ilçesinden çok sayıda ambulans, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralı öğrenciler 112 ambulansları ile Orhaneli Devlet Hastanesi ile Bursa'daki çeşitli hastanelere sevk edildiler. Jandarma ekipleri ambulansların olay yerine daha kısa sürede ulaşabilmeleri için Bursa Orhaneli yolunu bir süreliğine trafiğe kapattı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Piknik Dönüşü Kaza:15 Öğrenci Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nazmi: Yağmurlu hava olacağı bir hafta önceden belli neden iptal edilmedi okul müdürü neden müdahale etmez Çünkü iptal edilirse servise verilen paralar yanar diye çocukları ölüme gönderdiler yazıklar olsun ihmale sebebiyet veren şöför , servis acente yetkilileri , kesinlikle servis şoförü akşam yapacağı servise yetişmek için Hızlı gitmiş , jandarma ve trafikte olaydan sorumludur kontrollerde aracın lastikleri hava şartlarına uygunmuydu acaba yol kontrolü yaptıklarında bunları gözardı etmemeleri gerekirdi titiz kontrol edilseler araçlar kabak lastikle yola çıkamazlar diye düşünüyorum ve burdan tüm çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum ve Ailelerede sesleniyorum kanuni yoldan takipçisi olun şikayetçi olun , alın yazısı demesinler bu kadar kolay tedbirsiz yazı olmaz olmamalı , görüyorsunuz her yıl ve yarıyıl tatillerinde hep kazalar olmakta ve çocuklarımızı kaybediyoruz ve devlet olarak ciddiyet ve hassasiyet göstermediği ortaya çıkıyor lütfen Etkinliklerin düzenlenmesine karşı çıkalım çocukları göndermeyelim , güvenlik tedbirleri tam anlamıyla sağlanamadığı sürece karşı çıkalım Sınıf anneleri okul müdürlerine ve okula yardım yapma adına ödül almak adına çocukları ve aileleri üzmeye hakkınız yok . Sizlerde sorumlusunuz umarım ilgili merciler konuya müdahale ederler ise bundan sonrasında böyle kazalar yaşanmamış olur inşallah büyük geçmiş olsun Abduraman ilk okulu öğrencilerine büyük geçmiş olsun 0 0 Yanıtla
  • Efe KAYA: Ata ilköğretim okulu değil Abdurrahman Vardar İlköğretim okulu 0 0 Yanıtla

Advertisement