Bursa?da PKK Operasyonu 11 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bursa?da PKK Operasyonu 11 Gözaltı

Bursa?da PKK Operasyonu 11 Gözaltı

Bursa'da PKK operasyonu 11 gözaltıBülent CİVANOĞLU-Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)- BURSA'da dün gözaltına alınan ve izinsiz nevruz kutlaması yapıp bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan attığı öne sürülen 11 kişi bugün adliyeye çıkartıldı.

08.04.2016 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da PKK operasyonu 11 gözaltı

Bülent CİVANOĞLU-Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)- BURSA'da dün gözaltına alınan ve izinsiz nevruz kutlaması yapıp bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan attığı öne sürülen 11 kişi bugün adliyeye çıkartıldı.

Merkez Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi Odun Depoları Mevkii'nde geçen 21 Mart'ta izinsiz nevruz kutlaması yapmak için toplanan yaklaşık 100 kişiden oluşan grup polisin engel olması sonucu dağılmıştı. Daha sonra Halkların Demokratik Partisi (HDP) Yıldırım ilçe Teşkilatı önüne gelen kalabalık burada ateş yakıp halay çekmişti. Polis uyarılara rağmen bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan kalabalığa TOMA ve Çevik Kuvvet ile müdahale etti. Polise taş atan grup daha sonra ara sokaklara dağılarak uzaklaştı.

Bursa polisi olaylara karışan 3'ü kadın toplam 11 kişiyi dün gözaltına aldı. Sorgulamaları tamamlanan zanlılar bugün, 'Terör örgütü üyesi olmak', 'Terör örgütü propagandasını yapmak', 'Polise mukavemet' ile 'Toplantı, yürüyüş ve gösteri kanuna muhalefet' suçlarından adliyeye çıkartıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa?da PKK Operasyonu 11 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement