Bursa'da "Şafak Operasyonu" - Son Dakika
Yerel

Bursa'da "Şafak Operasyonu"

Bursa\'da "Şafak Operasyonu"

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çoğunlukla Romen Vatandaşların Yaşadığı Beyazıt Mahallesi'ne Sabah Saatlerinde Özel Harekat ve Narkotik Ekiplerinin de Katıldığı Bir Operasyon Düzenledi..

19.12.2010 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Emniyet Müdürlüğü çoğunlukla Romen vatandaşların yaşadığı Beyazıt Mahallesi'ne sabah saatlerinde özel harekat ve narkotik ekiplerinin de katıldığı bir operasyon düzenledi. 14 ayrı ev ve iş yerine düzenlenen operasyonda hırsızlık malı olduğu bildirilen çok sayıda eşya ile yaklaşık 1 buçuk kilo esrar ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saat 07.30 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi, Beyazıt Mahallesi'ne aralarında özel harekat ve narkotik ekiplerinin de bulunduğu yaklaşık 140 polisle baskın düzenledi. Ekipler "Koçbaşı" kullanarak girdikleri ev ve işyerlerinde yaptıkları aramalarda yaklaşık bir buçuk kilo esrar, bir adet ruhsatsız tabanca, bir adet kuru sıkı tabanca, döner bıçağı, sahte nüfus cüzdanı ve kredi kartları ile çok sayıda çalıntı olduğu düşünülen elektronik alet ve eşya ele geçirdiler. Ekipler baskın yaptıkları evlerde "Kaçakçılıkö suçundan aranan Onur Üzreker (25) ve Metin Demirkıran (28) ile üzerlerinden ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde çıkan Efkan Özçimen (30) ve Bülent İray (27) gözaltına alındı. Onur Üzreker, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Büro Amirliği'ne teslim edilirken adliyeye çıkarılan diğer üç kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Bursa'da 'Şafak Operasyonu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement