Bursa'da Samsun Günleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Samsun Günleri Başlıyor

Bursa\'da Samsun Günleri Başlıyor

Bursa’da 4-8 Mayıs tarihlerinde ’Bursa Samsun Günleri’ düzenlenecek.

03.05.2016 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 4-8 Mayıs tarihlerinde 'Bursa Samsun Günleri' düzenlenecek. SAMDEF Başkanı Savaş Otruş, Kent Meydanına kurulan tanıtım standında vatandaşlara keşkek ikram etti.

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonunca (SAMDEF) 4-8 Mayıs tarihlerinde 'Bursa Samsun Günleri' düzenlenecek. SAMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş, düzenlediği basın toplantısında, Samsun'un İstiklal Savaşı'nın başladığı önemli bir kent olduğunu söyledi. Fuar, kongre ve turizm alanında valilik, büyükşehir belediyesi ve ticaret odalarının ortaklığıyla altyapı oluşturulmaya çalıştıklarını belirten Otruş, "Samsun Havalimanı, Türk Hava Yolları ve özel hava yolları şirketlerinin iç hat uçuşlarıyla büyük bir canlılık içindedir. Memnuniyetle belirtmeliyim ki haftanın iki günü Bursa-Samsun seferleri yapılmaktadır ve doluluk oranı çok yüksektir" dedi.

Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki (AKKM) etkinliğin yarın halkın ziyaretine açılacağını aktaran Otruş, "Samsun'da görmek istediklerini vatandaşımız bu etkinliğimizde görecek. Yöresel halk oyunlarından damak tatlarına kadar bir çok çeşitlilik olacak. Resmi açılış 6 Mayıs Cuma günü yapılacak" dedi.

Başkan Otruş, Kent Meydanı'nda kurulan stant ile vatandaşlara Samsun'un damak tadı olan keşkek ikramında bulundu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Samsun Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement