Bursa'da SGK'ya Polis Baskını - Son Dakika
Güncel

Bursa'da SGK'ya Polis Baskını

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, SGK'da operasyon başlattı. Polis, didik didik arama yapıyor.

05.11.2014 09:25  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da organize polisi, Sosyal Güvenlik Kurumu'na böcek operasyonu başlattı. Kuruma 2008 yılında alınan santral telefonunun da iç ve dış hatlardaki bütün görüşmeleri kaydettiği, depoya kaldırılan malzemelerinin de tümünün kaybolduğu öne sürülüyor.

POLİS, BİLGİSAYARLARA EL KOYDU

Alınan bilgiye göre, 2008 yılında işe alınan sözleşmeli bir personelin şikayet dilekçesi üzerine savcılığın izniyle organize polisi kurumda araştırma başlattı. Kuruma alınan santral telefonunun iç ve dış tüm görüşmeleri kayıt altına aldığı, depoya kaldırılan tüm malzemelerin kaybolduğu ve kurum içinde ilgisiz kişilerin yetkilendirildiği öne sürülüyor. Bu iddialar üzerine organize polisi, kurumdaki bazı bilgisayarların hard diski ile hard diskleri sökülemeyenlerin de kasalarına el koydu.

MALZEMELERİN KAYBOLDUĞU İDDİASI DA ARAŞTIRILIYOR

Şu anda herhangi bir gözaltı işleminin olmadığı, yapılacak araştırma sonrası tahkikatın derinleştirileceği öğrenildi. Polis, bir yandan da SGK'da depoya kaldırılan malzemelerinin tümünün de kaybolduğu iddiasını araştırıyor.

SGK'daki soruşturmanın derinleştirilmesiyle paralel yapı ile bağlantılı bazı memurların da ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Bursa\'da SGK\'ya Polis Baskını
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bursa'da SGK'ya Polis Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • cengiz6161: bakanlarin yaptiklari ne olacak. 20 3 Yanıtla
  • balkan: bursa müftülüğünde kurhan hocaları 70 puanla işe alınıyor 85 puanla sınavı gecen işe alınmıyo bursa müftülüğünden başlıyor yolsuzluk nedersen de almış başını gidiyor dalaveralar inşallah müftüğede yakında müfetişler gider her şey meydana çıksın 14 0 Yanıtla
  • mehmethan: Devleti ve kurumlarını soyup soğana ceviriyorlar. Ondan sonra yetkililerin yaptığı açıklma şu. ;SSK battı zarar ediyor. Emeklilikte yaşa takılanların 5 milyon kişinin hak gasbı zuhur ediyor. Bu soygunun faturasını millet ömrü ile ödüyor 3 0 Yanıtla

Advertisement