Bursa'da Sokakta Kurban Kesme Manzarası Değişmedi,50 Kişi Kurban Keserken Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Sokakta Kurban Kesme Manzarası Değişmedi,50 Kişi Kurban Keserken Yaralandı

Bursa\'da Sokakta Kurban Kesme Manzarası Değişmedi,50 Kişi Kurban Keserken Yaralandı

Bursa'da, bayram için kurban kesmek isteyen bazı kişiler, yasaklara aldırmadan hayvan pazarlarının yanındaki boş bahçeleri kullandı.

24.09.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, bayram için kurban kesmek isteyen bazı kişiler, yasaklara aldırmadan hayvan pazarlarının yanındaki boş bahçeleri kullandı. Bursa genelinde 50 kişi kurban keserken çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bayram namazını kılanlar kurbanlıklarını alarak kesimhanenin yolunu tuttu. Aldıkların hayvanı kendileri kesmek isteyen bazı kişiler ise kurban pazarlarının yanındaki boş bahçelerde kurbanlarını kesti. Uyarı ve cezalara aldırış etmeyen vatandaşlar küçük ve büyükbaş hayvanları keserek evlerine götürdü. Bazı kişiler ise kurbanlıklarını kendi bahçelerinde kesmeyi tercih etti. Kurban keserken hafif yaralanan 50 kişi, Uludağ Üniversitesi Eğitim ve Araştırma ile Şevket Yılmaz, Çekirge ve Muradiye Devlet hastanelerinde ayakta tedavi edildi.

YALOVA'DA DA 8 ACEMİ KASAP

Yalova'da da Kurban Bayramı'nın ilk saatlerinden itibaren kurban kesimi sırasında kendini yaralayan 8 acemi kasap, Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Sokakta Kurban Kesme Manzarası Değişmedi,50 Kişi Kurban Keserken Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement