Bursa'da Terör Saldısını Karşı Cami ve Türbelerde de Önlemler Alındı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Terör Saldısını Karşı Cami ve Türbelerde de Önlemler Alındı

Bursa\'da Terör Saldısını Karşı Cami ve Türbelerde de Önlemler Alındı

Bursa'da terör saldısını karşı cami ve türbelerde de önlemler alındıEdip TEKİN/Hasan BOZBEY/BURSA (DHA)-SON günlerde yaşanan terör olaylarına karşı Bursa Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları önlemlerini artırarak sürdürüyor.

29.06.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da terör saldısını karşı cami ve türbelerde de önlemler alındı

Edip TEKİN/Hasan BOZBEY/BURSA (DHA)-SON günlerde yaşanan terör olaylarına karşı Bursa Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları önlemlerini artırarak sürdürüyor. Bursa'ya giriş yapan araçları inceleyip kimlikleri kontrol eden güvenlik ekipleri şehrin kalabalık yerlerindeki tedbirlerinide artırdı.

Geçtiğimiz Nisan ayında canlı bomba eyleminin gerçekleştiği Bursa'daki güvenlik önlemleri aksatılmadan devam ediyor. Şehre giriş yapan tüm araçlar t24 saat boyunca eker teker incelenirken sürücü ve yolcuların kimlikleri araştırılıyor. Bursa polisi, şehrin işlek semtlerindeki resmi ve sivil polis sayısını artırdı. Önlem alınan yerler arasında, cami önleri, türbelerde bulunuyor. Alışveriş merkezlerinin tümünde resmi ve sivil polislerin bulunduğu Bursa'da toplu taşımacılığın yapıldığı Bursaray'a gelen yolcuların ellerindeki çantalarda kontrol ediliyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nen hemen yanında bulunan ara yol araç trafiğine kapatılırken polis merkezlerinin önünde nöbet tutan personelden daha dikkatli olmaları istendi. Bursa'da, ölü noktaların da kontrol altına alınması için MOBESE sayıları artırıldı. Polis ve jandarma yapılan tüm ihbarları değerlendiriyor.

Görnütü dökümü

Kentin girişinde alınan önlemler

Metro istasyonundaki tedbirler

Alış veriş merkezlerindeki güvenlik görevlileri

Ulu Cami çevresinden görüntüler

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Terör Saldısını Karşı Cami ve Türbelerde de Önlemler Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement