Bursa'da Trafik Kazası 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Trafik Kazası 1 Ölü, 3 Yaralı

Bursa\'da Trafik Kazası 1 Ölü, 3 Yaralı

Bursa'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç yol ortasındaki direğe vurarak durabildi.

26.10.2015 03:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç yol ortasındaki direğe vurarak durabildi. Hurda yığını haline gelen otomobil içindeki Davut Özen yola fırlayarak hayatını kaybetti. Sinan Vural ile aynı araçtaki Aytek Aykut ve Halit Durukan ağır yaralandı.

Kaza saat 23.00 sıralarında Kestel ilçesi Ankara yolu 11'nci kilometrede meydana geldi. İddiaya göre şehir merkezinden 16 AAS 60 plakalı otomobiliyle hız yaparak seyir halinde olan Sinan Vural (30) önünde giden bir otomobile makas atarak kavşağa girmek istedi. 34 LH 5403 plakalı araca yandan çarparak sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç orta refüje çarparak, 30 metre sürüklendikten sonra yol ortasında bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Araçta bulunan 40 yaşındaki iki çocuk babası Davut Özen camdan fırlayarak ağır yaralı olarak götürüldüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücü Sinan Vural (28), Aytek Aykut (32) ve Halit Durukan (30) olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Trafik Kazası 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement