Bursa'da Tse Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Tse Danışma Kurulu Toplantısı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa Danışma Kurulunun 2014 yılı son toplantısı yapıldı.

18.12.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa Danışma Kurulunun 2014 yılı son toplantısı yapıldı.

Kuruldan yapılan yazılı açıklamaya göre, TSE İl Koordinatörlüğündeki toplantıya, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, ticaret ve sanayi odaları ile organize sanayi bölgelerinin temsilcileri katıldı.

Avcı, burada yaptığı konuşmada, "Kalite Günleri" programı kapsamında, TSE Danışma Kurulunun da desteğiyle Bursa, Bilecik, Yalova, Çanakkale, Balıkesir illerinde 12-23 Ocak'ta devam edecek kalite eğitimlerinin önemine değinerek, "Organizasyon 64 noktada düzenlenecek. TSE'nin uzman personeli tarafından verilecek eğitimler yönetim sistemlerinin tamamını kapsamakla birlikte, kişisel gelişim eğitimlerini de içerecek" ifadesini kullandı.

Bu organizasyona herkesi davet ettiklerini belirten TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman ise şunları kaydetti:

"TSE ile farkı görün ve farkındalığı yaşayın. TSE, tüm dünyadaki kalite teşkilatlarını yönlendiren, yöneten, yol gösteren, onlara katkı sağlayan bir kalite kuruluşudur. Kaliteyi yaşayalım, yaşatalım. Kalite ile ilgili kirliliğin gün geçtikçe arttığı günümüzde, ehil olmayan kişilerin yönlendirmesine fırsat verilmemeli, alanında yetkin ve etkin olan TSE'nin uzmanlarınca verilecek olan bu eğitimlerin bir fırsat olduğu unutulmamalıdır. 16 Ocak ve 23 Ocak da düzenlenecek olan Kalite Zirvelerinde ise, konunun uzmanları kaliteyi konuşacak, kaliteyi anlatacak, kalite kirliliği üzerinde değerlendirmeler yapacaklar."

Toplantı, TSE mühendislerinden Ceyhun Kaya'nın "Gözetim ve Muayene" konulu sunumuyla sona erdi.

TSE Bursa Danışma Kurulunun bir sonraki toplantısının ocak ayında yapılacağı, kalite eğitimleri hakkında detaylı bilgilere ise "www. tse.org.tr"  adresinden veya TSE Bursa İl Koordinatörlüğünden ulaşabileceği bildirildi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da Tse Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement