Bursa'da Vatandaşlar Referandum İçin Sandık Başına Gitti (2) - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Vatandaşlar Referandum İçin Sandık Başına Gitti (2)

Bursa\'da Vatandaşlar Referandum İçin Sandık Başına Gitti (2)

VALİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OY KULLANDIAnayasa değişikliği referandumunda Bursa Valisi İzzettin Küçük Hamzabey Ortaokulu 1307 Numaralı Sandık'ta oyunu eşi Ayşe Küçük ile birlikte kullandı.

16.04.2017 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VALİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OY KULLANDI

Anayasa değişikliği referandumunda Bursa Valisi İzzettin Küçük Hamzabey Ortaokulu 1307 Numaralı Sandık'ta oyunu eşi Ayşe Küçük ile birlikte kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, "Halk oylaması ve seçimler demokrasinin şölen günleridir. Halk iradesinin tecelli ettiği yerler ve zamanlardır. Bursa'da 4 bin 429 bölgede, 5 bin  731 sandıkta 2 milyon 107 bin seçmenimiz  oy kullanacaktır. Huzurlu ve güvenli bir seçim geçirebilmek için 5 bin 650 polis, bin 700 Jandarma personeli  ile birlikte elektrik, sağlık, itfaiye ve Afad ekipleri de izinsiz bir şekilde teyakkuz halinde  görevleri başındadır" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise eşi Hüsniye Altepe ile birlikte 1. Murat İlkokulu'nda oylarını kullandılar. Başkan Altepe, Türkiye'nin önemli bir eşikten geçtiğini ve Türk demokrasi hayatı için tarihi bir gün yaşadığını kaydetti. Bugün son sözü halkın söyleyeceğini dile getiren Başkan Altepe, halk oylamasının huzur ve güven içinde tamamlanması temennisinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Vatandaşlar Referandum İçin Sandık Başına Gitti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement