Bursa'da Yeni Sanayi Bölgeleri Mercek Altında - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Yeni Sanayi Bölgeleri Mercek Altında

Bursa\'da Yeni Sanayi Bölgeleri Mercek Altında

Bursa Kent Konseyi (BKK) tarafından düzenlenen ‘Bursa Konuşuyor’ genel konsey toplantısında, şehirde kurulacak olan yeni sanayi bölgeleri konuşulacak.

05.01.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi (BKK) tarafından düzenlenen 'Bursa Konuşuyor' genel konsey toplantısında, şehirde kurulacak olan yeni sanayi bölgeleri konuşulacak.

Bursa Kent Konseyi'nin düzenlediği 'Bursa Konuşuyor' genel konsey toplantısının bu kez gündemi şehirde kurulan yeni sanayi bölgeleri olacak. 30 Ocak Cuma günü saat 14.00'da Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) düzenlenecek olan toplantıda, konu masaya yatırılacak.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, "Son günlerde gündeme gelen Bursa İli Nilüfer ve Karacabey ilçeleri sınırlarında kalan Badırga, Muratlı, Karakoca, Hürriyet, Taşpınar, Orhaniye, Çatalağıl tapulama sahalarında bulunan on iki milyon yedi yüz bin metrekare alanda kurulmak istenen Batı Organize Sanayi Bölgesi ve kentimizdeki diğer sanayi bölgeleri ile ilgili Bursa Kent Konseyi Genel Konsey Toplantısı'nı düzenliyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Yeni Sanayi Bölgeleri Mercek Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement