Bursa'da Yüksek Sesle Konuşan Genç Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Yüksek Sesle Konuşan Genç Bıçaklanarak Öldürüldü

Bursa\'da Yüksek Sesle Konuşan Genç Bıçaklanarak Öldürüldü

Bursa'da arkadaşlarıyla yolda yüksek selse konuştuğu iddia edilen 35 yaşındaki Erdinç Kılıç, karşıdan gelen bir grubun bıçaklı saldırısına uğrayıp öldü.

24.10.2015 12:31  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da dün gece çıkan sokak kavgasında kalbinden bıçaklanan 35 yaşındaki Erdinç Kılıç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayete, iki ayrı grup arasındaki 'Yüksek sesle konuşmayın' tartışmasının neden oluduğu öne sürüldü .

KARŞIDAN GELEN GRUP ÜÇ ARKADAŞI UYARDI

Bursa merkez Yıldırım İlçesi Esenevler Mahallesi Erdoğan Caddesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Erdinç Kılıç ile arkadaşları İ.A. ve K.Ö. yüksek sesle konuşarak yolda yürüdü. Karşıdan gelen 6 kişilik grup bu kişileri yüksek sesle konuşmamaları için uyardı.

BIÇAKLADILAR

Taraflar arasında başlayan tartışma kısa süre de kavgaya dönüşünce Erdinç Kılıç bıçakla göğsünden yaralandı. Diğer grup kaçarken, arkadaşları tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erdinç Kılıç tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Polis, olay sonrası kaçan 6 kişinin kimliğini araştırıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Yüksek Sesle Konuşan Genç Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tuhya: nara atarsan ...eyyyyyytttttt dersen biride gelir bıcaklar...geçmiş olsun allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla

Advertisement