Bursa'daki "At Eti" Satışı - Son Dakika
Yerel

Bursa'daki "At Eti" Satışı

Nilifer Belediye Başkanı Bozbey: "Sorumlular bir an önce ilan edilmeli"

23.01.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bir süredir kamuoyunu meşgul eden "at eti" satışıyla ilgili "Sorumlular bir an önce ilan edilmeli" dedi.

Bozbey, yaptığı yazılı açıklamada, "at eti" satışı ile ilgili haberlerden özellikle Nilüfer'de bulunan ve zan altında olan işletmelerin büyük zarar gördüğünü belirtti.

Konunun bir an önce açıklığa kavuşturulması ve bu at etlerini satanların tespit edilerek onlara gerekli cezaların verilmesi gerektiğini vurgulayan Bozbey, şunları kaydetti:

"Birileri Fatih Sultan Mehmet'teki ya da Nilüfer'deki başka bölgelerde standartlara uygun çalışan işletmeleri zan altında bırakıyor. Bu skandalla, tüm işletmeler zor duruma sokuluyor. Kimsenin buna hakkı yok. Sorumlular bir an önce ilan edilmeli. Yapanlara da gerekli cezalar kesilmeli. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne çağrıda bulunuyorum; belediyemiz ancak İl Müdürlüğünün söz konusu etleri kullanan firmaları bize bildirmesinin ardından gerekli yaptırımlar için harekete geçebilir." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'daki 'At Eti' Satışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan poyraz: evet başkanım çok haklısınız bir an önce açıklanmalı kimlerin at eti sattıkları halkın bilgilendirilmesi gerek siz değerli belediye başkanımızın bu konun peşini bırakmayacağınızdan hiç şüpemiz yok iyi çalışmalar 0 0 Yanıtla

Advertisement