Annesinin Başını Duvara Vurarak Öldüren Sanığa Müeebbet - Son Dakika
Yerel

Annesinin Başını Duvara Vurarak Öldüren Sanığa Müeebbet

Annesinin Başını Duvara Vurarak Öldüren Sanığa Müeebbet

Bursa'da annesinin başını duvara vurarak öldürüp, "Ben onu şeytan gibi gördüm ve öldürdüm. Ne yaptığımın farkında değildim" diyen sanık müebbet hapse çarptırıldı.

27.08.2015 16:47  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Kestel ilçesinde, geçen yıl temmuz ayında annesini başını duvara vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

KARAR DURUŞMASINA KATILMADI

Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, "kasten adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan Tayfun Yılmaz (26), tutuklu kaldığı Kocaeli F Tipi Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Sanığa yardım ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan O.Y. ise karar duruşmasına katılmadı.

"BEN ONU ŞEYTAN GİBİ GÖRDÜM"

Annesinin büyü yaptığını iddia eden sanık, son sözünde, "Ben onu şeytan gibi gördüm ve öldürdüm. Ne yaptığımın farkında değildim" dedi. Mütalaasını veren savcı, tutuklu sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini, tutuksuz sanığın da beraat ettirilmesini talep etti. Duruşmaya müşteki olarak katılan maktul Şükriye Yılmaz'ın kardeşi Fahriye Erol ise sanıkların cezalandırılmasını istedi.

MAHKEME CEZASINI DÜŞÜRDÜ

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Yılmaz'a "kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Heyet, tutuksuz sanık O.Y'ye ise "yardım" suçundan önce müebbet hapis cezası verdi. Duruşmadaki iyi halini göz önünde bulunduran heyet, sanığın cezasını 8 yıl 4 aya düşürdü.

Tayfun Yılmaz, geçen yıl temmuzda, Vani Mehmet Mahallesi Nur Sokağı'nda, annesi Şükriye Yılmaz ile yaşadığı 3 katlı binanın çatı katındaki daireye 3 arkadaşıyla gelerek annesiyle tartışmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından annesinin başını birkaç kez duvara çarpan Yılmaz, onun hareketsiz kaldığını görünce olay yerinden uzaklaşmıştı. Evden kimsenin çıkmamasından şüphelenen komşular, durumu polise haber vermiş, eve gelen Şükriye Yılmaz'ın kız kardeşi, kapıyı açtığında ablasının cesedini bulmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Annesinin Başını Duvara Vurarak Öldüren Sanığa Müeebbet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • seda_42: Allah hayırlı evlat nasip etsin yazık olmuş kadına 50 0 Yanıtla
  • birisi: Allah evladın hayırlısıni versin. 30 1 Yanıtla
  • ferit.: Hayırlı evlatmış..bu deliler neden hiç kendilerini öldürmezler hiç dikkat ettinizmi. 30 0 Yanıtla
  • urfaloji: Bu manyak annesini şeytan olarak görmüşya? Bun üzerine benzin döküp yakmak lazım, bizde senin içine şeytan girmiş onu yakacağız demek lazım. 20 0 Yanıtla
  • Poyraz: Deli taklidi yapıp ceza almamaya çalışıyor. 17 1 Yanıtla
  • qqpshj: turklerde normal bu 1 17 Yanıtla
  • KELEBEK: Allahım ocaklardan Irak. Ne verirsen hayırlısını ver Yarabbim. 18 0 Yanıtla
  • A: Allahım Allahım nasıl insanlar var ya Rabbim 17 0 Yanıtla
  • Açıkmavi: Doğur besle büyüt seni öldürsün... Yazık. 16 1 Yanıtla
  • bu vatanin evladi.: idaaaaaaaaaaammmmmmmmmm 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement