Bursa'daki Kapkaç Zanlısı İstanbul'da Hırsızlık Yaparken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Kapkaç Zanlısı İstanbul'da Hırsızlık Yaparken Yakalandı

Bursa'da, bir kişinin çantasını kapkaç yöntemiyle çalan kişi, İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda hırsızlık yaparken yakalandı.

30.06.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, bir kişinin çantasını kapkaç yöntemiyle çalan kişi, İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda hırsızlık yaparken yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Bursa'daki bir alışveriş merkezinde bulunan mağazada çalışan Seda Ö. (25), 23 Haziran'da saat 23.00 sıralarında iş yerinden çıkarak evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada Seda Ö'nün arkasından yaklaşan bir kişi, kolundaki çantayı alarak kaçtı.

Seda Ö'nün haber vermesi üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Ekipler, bir benzin istasyonuna ait kamerada bir kişinin Seda Ö'yü takip ettiğini belirledi.

Görüntülerden şüphelinin kimliğini tespit edemeyen ekipler, zanlının Seda Ö'nün kol çantasında bulunan 3 kredi kartıyla alışveriş yapma ihtimaline karşı bankalarla irtibata geçti.

Banka yetkilileri, polise Seda Ö'ye ait kredi kartından olay gecesi Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir ATM'den para çekildiğini bildirdi. Bunun üzerine bu kez terminaldeki kamera görüntülerini inceleyen ekipler, para çeken kişinin sahte isimle 47 numaralı koltuğa bilet aldığını ve 01.50'de yolcu otobüsüne binerek Muğla'nın Bodrum ilçesine gittiğini tespit etti.

Gasp Büro Amirliği ekipleri bunun üzerine, Bursa'dan Bodrum'a giden otobüsteki 48 numaralı koltukta oturan K.U. ile iletişime geçti. K.U. polis ekiplerine, zanlının boş bir koltuğa oturduğunu, yanına oturmadığını ancak sabaha karşı Bodrum'a varmak üzereyken jandarma tarafından otobüste kimlik kontrolü yapıldığını söyledi.

Bunun üzerine polis ekipleri, Bodrum'daki jandarma ekipleriyle irtibata geçerek, yapılan yol kontrolünün listesini talep etti. Jandarmadan aldıkları listeyi otobüs firmasından aldıkları listeyle karşılaştıran, zanlının fotoğrafını K.U'ya da gösterip teyit eden ekipler, kapkaç yapan kişinin kimliğinin Kutluhan Ö. (19) olduğunu belirledi.

Kutluhan Ö, Sultanahmet Meydanında bir kişinin çantasını çalmaya çalışırken İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Kutluhan Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Kapkaç Zanlısı İstanbul'da Hırsızlık Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement