Bursa'dan Artvin'e Yardım Tırı - Son Dakika
Güncel

Bursa'dan Artvin'e Yardım Tırı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Artvin'de meydana gelen sel felaketinin ardından 1 tır dolusu yardım malzemesini bölgeye gönderdi.

06.09.2016 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Artvin'de meydana gelen sel felaketinin ardından 1 tır dolusu yardım malzemesini bölgeye gönderdi.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, hayırsever vatandaşlardan toplanan çekyat, yatak, yorgan, halı ve nevresim gibi ihtiyaç malzemelerinin, Fomara'daki Doğanbey otoparkında düzenlenen törenle bölgeye gönderildiği belirtildi.

Yardım tırının uğurlanması için düzenlenen törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, burada yaptığı konuşmada, yurt dışında olduğu kadar yurt içinde de felaket bölgelerine ilk uzatılan el olduklarını ifade etti.

Artvin'de yaşanan sel felaketinin de bunlardan biri olduğunu belirten Altepe, şunları kaydetti:

"Sel özellikle Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde büyük oranda hasara neden oldu. Oradaki insanlarımız büyük sıkıntı içinde ve bize de onlara destek olmak, moral vermek düşüyor. Büyükşehir olarak yaptığımız küçük bir çalışmayla yardım tırımızı hazırladık. Buradan da felaket bölgesine gönderiyoruz. Artvin bölgesindeki tüm dostlarımıza buradan selam gönderiyoruz. Bursa her zaman için onların yanında ve destek olmaya devam edecek."

Yapılan konuşmaların ardından yardım tırı yola çıktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'dan Artvin'e Yardım Tırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement