Bursa'dan Mardin'e Eğitim Desteği - Son Dakika
Yerel

Bursa'dan Mardin'e Eğitim Desteği

Bursa\'dan Mardin\'e Eğitim Desteği

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolu üyeleri, Bursalı bir işadamının katkılarıyla Mardin'in Yeşilli ilçesideki Sancak İlkokukuluna 40 sıra ve 80 sandalye gönderecek.

30.09.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Osmangazi İlçe Gençlik Kolu üyeleri, Bursalı bir işadamının katkılarıyla Mardin'in Yeşilli ilçesindeki Sancak İlkokuluna 40 sıra ve 80 sandalye gönderilecek.

Gençlik Kolu Başkanı Ali Sait Adiloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitime desteklerinin devam ettiğini söyledi.

Bu kapsamda daha önce Batman, Mardin ve Hakkari'deki pek çok okula yardımlar yaptıklarını, kütüphaneler açtıklarını ifade eden Adiloğlu, hayırsever işadamı Hamit Şirin Saklı, kendisine ulaşmasının ardından hemen araştırma yaptıklarını ve Mardin'in Yeşilli ilçesindeki Sancak İlkokulu'nun sıra ve sandalye ihtiyacı olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Adiloğlu, sıra ve sandalyelerin kullanılacak düzeyde olduğunu ancak göndermeden önce ufak tefek tadilatlarının ve temizliklerinin yapıldığını ifade ederek, "Mardin Yeşilli'deki kardeşlerimizi bir nebze sevindirebilirsek ne mutlu bize. İnşallah bu tür faaliyetlerle milli birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz daha da güçlenecek. Hayırsever işadamımıza ve her konuda bize destek olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ederim" dedi.

Hayırsever işadamı Hamit Şirin Saklı da bir özel okulun bütün hurda işini aldıklarını bu sırada kullanılabilir düzeyde sıra ve sandalyeleri görünce bunun değerlendirebileceğini düşünerek Ali Sait Adiloğlu ile temasa geçtiklerini belirtti.

Kendisinin aslen Diyarbakırlı olduğunu anlatan Saklı, "Bunları parçalayıp satmak yerine eğitime katkımız olsun istedik. Biz elimizden geldiğince eğitim kurumlarına destek olmaya çalışıyoruz. Gönül isterdi ki okul yapalım ama gücümüz bu kadar" değerlendirmesinde bulundu.

Saklı, temizliği ve küçük tadilatları yapılan sıra ve sandalyelerin 2 gün içinde Mardin'e gönderileceğini sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'dan Mardin'e Eğitim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement