Bursa'dan Osmaneli'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bursa'dan Osmaneli'ne Ziyaret

Bursa\'dan Osmaneli\'ne Ziyaret

Bursa Severler Derneği organizasyonu iile, aralarında Bursa vali yardımcıları ve eşlerinin de bulunduğu bir grup, Osmaneli ilçesinin tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

25.05.2016 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Severler Derneği organizasyonu iile, aralarında Bursa vali yardımcıları ve eşlerinin de bulunduğu bir grup, Osmaneli ilçesinin tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

Osmaneli ilçesinde ilk defa ziyarette bulunan misafirleri, İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca ve İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan tarafından karşılandı. Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Bursa Vali Yardımcıları Nevzat Ergün, İbrahim Avcı, Mustafa Altıntaş ve eşleri, Yıldırım Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Abdullah Köseoğlu, Yıldırım Kent Konseyi sekreteri Makbule Acar olmak üzere toplam 15 kişilik özel grup, ilk olarak Necla Hanım Konağında düzenlenen yöresel kahvaltı programında bir araya geldi. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Çetin'in de katıldığı kahvaltı sonrası, Necla Hanım Konağında, usta fotoğraf sanatçısı ve sinema eleştirmeni Yalçın Savuran ve fotoğraf atölyesinin açmış olduğu fotoğraf sergisini de gezen misafirler Osmaneli Belediyesinin özellikle sanatsal ve sosyal ekinliklerle göz doldurduğunu ve gördükleri misafirperverlikten, gördükleri ilgi ve alakadan çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Osmaneli Belediyesi olarak ülkenin geleceği için canla başla çalışan bu kıymetli misafirleri ilçemizde ağırlamaktan dolayı hoşnut olduğunu, ilçeye her konuda desteklerini esirgemeyen AK Parti Milletvekili Halil Eldemir'e teşekkür ettiğini dile getirdi. Ersen Yelkenkaya'nın rehberliği ile Osmaneli'yi gezen misafirler daha sonra Söğüt ve Bilecik'i gezmek üzere Osmaneli İlçesinden ayrıldılar. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'dan Osmaneli'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement