Bursa Derbisinde Büyükşehir Güldü - Son Dakika
Güncel

Bursa Derbisinde Büyükşehir Güldü

Bursa Derbisinde Büyükşehir Güldü

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Mudanya Dinçspor Kulübü ile karşılaştığı maçı galip tamamladı.

10.11.2014 08:49  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, Mudanya Dinçspor Kulübü ile karşılaştığı maçı galip tamamladı.

TKBL2 Ligin'de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, bir başka Bursa temsilcisi Mudanya Dinçspor'u ağırladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Şahin Başol Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakada Bursa Büyükşehir Belediyespor, Merve, Büşra, Şenay, Leeza ve Fahriye beşiyle sahaya çıkarken Mudanya Dinçspor ise Nurten, Aslıhan, Elif, Bircan ve Melek ilk beşiyle sahadaydı. Özellikle ilk yarıda hızlı hücum ve alan savunmasında başarılı olan Büyükşehir'in perileri, Leeza, Merve ve Leeza'nın üst üte sayıları ile ilk periyodu 16 sayı fark ile kapattı. 2. periyotta da üstün oyununu sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü soyunma odasına 35 sayı farkla 60-25 girdi. İkinci devrenin başında başa baş mücadele vardı. Karşılıklı sayıların olduğu ve sık sık faullerle duran 3.periyotta Mudanya Dinçspor'un 23 sayısına karşılık Bursa Büyükşehir Belediyespor 17 sayı buldu. (77 – 48)

Son periyotta da üstün oyununu sürdüren ve hızlı hücumlarla art arda sayılar bulan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, maçı 101 – 61 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Derbisinde Büyükşehir Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement