Bursa Düğün Magandası Genç 2 Müzisyeni Yaraladı 2- - Son Dakika
Güncel

Bursa Düğün Magandası Genç 2 Müzisyeni Yaraladı 2-

Bursa Düğün Magandası Genç 2 Müzisyeni Yaraladı 2-

Düğün magandası genç 2 müzisyeni yaraladı 2-YARALANAN MÜZİSYEN KONUŞTUBURSA'nın İnegöl İlçesi'ndeki sokak düğününde 17 yaşındaki bir gencin ateşlediği tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan iki şahıstan biri konuştu.

19.09.2016 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düğün magandası genç 2 müzisyeni yaraladı 2-

YARALANAN MÜZİSYEN KONUŞTU

BURSA'nın İnegöl İlçesi'ndeki sokak düğününde 17 yaşındaki bir gencin ateşlediği tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan iki şahıstan biri konuştu. Bugün taburcu edilen yaralılardan Birol Yandık, maganda gençten şikayetçi oldu.

İlçenin Sarıpınar Mahallesinde gerçekleştirilen sokak düğünün ardından gelinin eve getirilmesi için davetliler damat evine gitti. Gelinin eve girişi sırasında iddiaya göre 17 yaşında Ü.B., babası Kadir B.?ye ait av tüfeği ile havaya ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar topluluk arasında yer alan Roman vatandaşı müzisyenler 36 yaşındaki Reşat Emul ile 50 yaşındaki Birol Yandık'a isabet etti. Saçmaların yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eten iki müzisyen yere düşerek acı içinde yardım çağrısında bulundu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından, yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alınmıştı.

Bu gün taburcu edilen yaralılardan Birol Yandık, yaşanan olayı anbean anlattı.

BEN O ÇOCUĞA KABAHAT BULMUYORUM

Düğüne bir gün öncesinde gittiklerini aktaran Yandık, 'Cumartesi günü bizimle çok iyi ilgilendiler. Cumartesi günü yapılan eğlencede silah atılmadı. Gece 01.30'da kadar çalgımızı çaldık. Pazar günü için saat 10.00'da yine köye gittik. Öğlene kadar yine çaldık. Gelin almaya gidildi. Bu zamanda kadar içki yoktu. Gelin indirme yapılırken gençler seymen oynadılar. Sonrasında içki getirdiler. Gelin indirme başlamadan önce köyün girişinde aynı silahla kadınların yanında attılar. Kadınlar bunlara 'Bu silahla neden atıyorsunuz' diye bağırdı. Silahların tamamı kuru sıkıydı. Bir tek bu silah kuru sıkı değildi. Olay olmadan önce başka bir kişi aynı silahla balkona doğru atış yapmak istediğinde bizim yüzünden vurulan arkadaşımız, o kişiyi uyararak 'Görmüyor musun' Karşıda balkonda kadın var? dedi. Ateş etmesin diye uyardı. Düğün bitime dört arkadaş oturup çaldığımız sırada bir anda silah patladı. Arkadaşımız kanlar içinde kaldı. Bende vurulmuşum ama o an anlamadım. O çocuğun halini görünce biz öldü dedik. Köyde ki insanların hepsi 'İşte bunu mu bekliyordunuz' diye tepki gösterdiler. O an her yer allak bullak oldu. Bu çocuğun bu işte kabahati yok. Ben bu çocuğa kabahat bulmuyorum. Bu çocuğun babası ve köyün muhtarı, o köyün büyükleri bunu görmeleri lazımdı. 17 yaşından ki çocuk içki içiyor. Bu çocuğu o an ölümü anlatsan anlamaz. Bu olayın suçlusu çocuğun babasıyla, köyün muhtarıdır. Ben o çocuğa kabahat bulmuyorumö dedi.

Yaralı Birol Yandık, olaydan dolayı şikayetçi olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Düğün Magandası Genç 2 Müzisyeni Yaraladı 2- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement