Bursa - Elektronik Eşya Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Elektronik Eşya Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Bursa - Elektronik Eşya Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Elektronik eşya hırsızları güvenlik kamerasına yakalandıBURSA'nın Karacabey İlçesi 'nde, bir iş yerine giren iki hırsız yaklaşık 5 bin TL'lik elektronik cihazı çalarak kayıplara karıştı.

28.11.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elektronik eşya hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

BURSA'nın Karacabey İlçesi 'nde, bir iş yerine giren iki hırsız yaklaşık 5 bin TL'lik elektronik cihazı çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hırsızlık olayı, 26 Kasım cumartesi Tavşanlı Mahallesi 89'uncu Sokak'ta meydana geldi. Gece yarısı saat 02.25 sıralarında henüz kimlikleri tespit edilemeyen iki kişi, bilgisayar satışı yapan iş yerinin önüne geldi. Bir süre etrafı araştıran hırsızlar daha sonra iş yerinin kapısını açmaya çalıştı. Hırsızlardan bir tanesi yolu gözetlerken diğeri kapıyı tornavidayla zorlayarak açtı. Daha sonra iş yerine giren hırsızlar yaklaşık 5 bin TL değerindeki 3 adet laptop, 1 adet tablet, 5 adet laptop çantası ve bilgisayar malzemelerini çalarak kayıplara karıştı.

Sabah işyerini açmaya gelen firma sahibi kapının açık olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Kayıplara karışan hırsızlar hakkında polis ekipleri güvenlik kameraları tarafından kaydedilen zanlılar hakkında arama çalışmaları başlattı.

HIRSIZLIK ANI KAMERALARA YANSIDI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, iki hırsızsızın işyeri önüne gelmeleri, kapıyı zorlayarak açtıktan sonra çaldıkları eşyaları hırkaya sarmaları ve kaçışları yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Elektronik Eşya Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement