Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Yakınında Bomba Paniği - Son Dakika
Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Yakınında Bomba Paniği

Bursa Emniyet Müdürlüğü\'nün Yakınında Bomba Paniği

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün yakınında bomba paniğiBerktuğ ÖNCÜ/BURSA,(DHA)-BURSA Emniyet Müdürlüğü'nün Fomara Binası'nın 50 metre yakınındaki kaldırımın üzerineki korkuluklara asılı olan hediye paketi, bomba imha uzmanı tarafından kontrollü olarak patlatıldı.

13.01.2017 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün yakınında bomba paniği

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,(DHA)-BURSA Emniyet Müdürlüğü'nün Fomara Binası'nın 50 metre yakınındaki kaldırımın üzerineki korkuluklara asılı olan hediye paketi, bomba imha uzmanı tarafından kontrollü olarak patlatıldı. Şüpheli kutunun içerisinden 2 adet kol saati çıktı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Fomara Binası'nın 50 metre altında bulunan Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde ki demir korkulukların üzerine asılı bırakılmış hediye paketi emniyeti alarma geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve bomba imha uzmanı sevk edildi. Kent Meydanı-Fomara Caddsi araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyerek, hediye paketine fünye bağladı. Şüpheli çanta, kontrollü olarak patlatılırken çıkan patlama sesi, korku yarattı. Hediye paketinin içerisinden ise 2 adet kol saati çıktı.

Polis ekipleri, hediye paketini bırakan kişiyi araştırıyor.

GÖRÜNTÜ BİLGİSİ: 1301suphelıpaket

SÜRE: 1 dakika 48 saniye

BOYUT: 69 MB

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Yakınında Bomba Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement