Bursa Hakimiyet 41 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Bursa Hakimiyet 41 Yaşında

Bursa Hakimiyet 41 Yaşında

Bursa Hakimiyet Gazetesi, 41. yaşında gücünü kalite belgesi ile taçlandırdı.

12.09.2014 14:29  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Hakimiyet Gazetesi, 41'inci yaşında gücünü kalite belgesi ile taçlandırdı. 6 aylık yoğun bir çalışma temposunun ardından Sönmez Medya Grubu, ISO 9001 2008 kalite belgesini almaya hak kazandı.

Sönmez Medya önünde kutlanan Hakimiyet Gazetesi'nin 41'i yaşına AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, CHP milletvekilleri Sena Kaleli ve İlhan Demiröz, MHP Milletvekili Necati Özensoy, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, CHP İl Başkanı Metin Çelik, MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bölükbaşı, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve eşi Ümran Sönmez, Sönmez Holding yönetim kurulu üyeleri Cemil, Ali Cem, Osman Sönmez ile işadamı, oda, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

SÖNMEZ MEDYA SERÜVENİ

Medya grubunun gelişimini anlatan Celal Sönmez, "Sönmez Holding olarak bu şehrin ilk ofset gazetesini 1987 yılında bünyemize kattık. Medya serüvenimiz sırasıyla Radyo S, AS TV, Yaşayan Bursa Dergisi, www.bursahakimiyet.com.tr haber portalı ve Politik dergisi ile devam etti. Bu süreçte kurumun yaşamasına destek olan okuyucusundan reklam verenine, gazetenin yöneticilerinden çalışanlarına kadar herkese şükranlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Gecede konuşan Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ise, "Ortalama şirket ömürleri 12 yıl iken, biz 41. yaşımızı kutluyoruz. Sönmez Medya olarak öz kaynaklarımızla ayakta durmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sürekli söz edilen verimliliği, medya sektörü gibi bir alanda hayata geçirerek sınırlı imkanlarla azami verim alıyoruz. Bugün ben değil, biz diyoruz. Bu sinerji, başarımızın temel taşlarından birini oluşturdu" diye konuştu.

SÖNMEZ'E TEŞEKKÜR

Kentteki yerel basının gücüne işaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de "Bursa vizyonu ve misyonu olan bir il. Yapacak çok işimiz var. Bu kentin ticaret, turizm, sanayi gibi her alanda gelişmesi bizim hedefimiz. Bursa denildiğinde akla yerel medyanın gücü de geliyor. Sönmez Medya bunu yarım asırdır sürdüren bir kuruluş. Yeni dönemde bu kadroya başarı diliyorum. Celal Sönmez'e Bursa halkı adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

BASINDA BİR İLK

Sönmez Medya'nın bir ilki gerçekleştirdiğini dile getiren TSE Genel Sekreter Yardımcısı Coşkun Şentürk şunları söyledi: "Türkiye küreselleşmenin getirdiği kaçınılmaz dönüşümü yaşıyor. Medya sektörü de diğer sektörlerde olduğu gibi kabuk değiştiriyor. Bu değişim mükemmele ulaşmak için kurumları yeni arayışlara yöneltti. Sizlere takdim ettiğimiz kalite belgesi, mükemmele ulaşabilmenizi sağlayacak. Bursa ilklerin yaşandığı şehir. Bursa'da basının gücünü biliyoruz. Bu güç kalite belgesi ile taçlandı."

Konuşmaların ardından TSE Genel Sekreter Yardımcısı Coşkun Şentürk, Celal Sönmez'e onur belgesi takdim etti. Kalite Birliği Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok ise Sönmez'e Kalite Birliği'ne kurumsal üyelik belgesini teslim etti. Daha sonra ISO 9001 kalite bayrağı göndere çekildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Hakimiyet 41 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement