Bursa İçin Hizmete Devam" - Son Dakika
Yerel

Bursa İçin Hizmete Devam"

Bursa İçin Hizmete Devam"

Yeniden göreve seçilmesinin ardından tebrikleri kabul eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Halk hizmetleri görüyor.

15.04.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeniden göreve seçilmesinin ardından tebrikleri kabul eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Halk hizmetleri görüyor. Geçim geçti, bundan sonra da Bursa için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kendisini tebrik ziyaretine gelen Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD), Kafkas Sanayiciler ve İşadamları Derneği (KAFSİAD), İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi ve Birlik Vakfı yönetim kurulu üyeleri ve Boks il temsilcileriyle Acemler'deki makamında bir araya geldi.

Bursa'da yapılan her işin kente artı değer katması gerektiğini söyleyen Başkan Altepe, "Bursa, özellikli bir kent. Bu şehrin güzelliklerinden her vatandaş yararlanmalı. Halk hizmetleri görüyor. Bundan sonra da kentin tüm dinamikleri ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte Bursa için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Altepe, Bursa'nın bugününe ve geleceğine önem verdiklerini vurgulayarak, "Adımlarımızı Bursa için atıyoruz. Biz ne yaparsak Bursa'ya daha güzel katkı sağlarız diye düşünüyoruz. Herşey Bursa için, Bursa için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" dedi.

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kırcı, KAFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın İlhan ve İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız da Başkan Altepe'ye yeniden göreve gelişi nedeniyle başarılar dileyerek, kenti geleceğe taşıma noktasında Büyükşehir Belediyesi'nin yanında olduklarını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve AK Parti İl Koordinatör Milletvekili Hacı Turan ile Eski Bursa Valisi Zekai Gümüşdiş, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ilk Başkanı Ekrem Barışık, 22. dönem Milletvekili Niyazi Pakyürek, Dr. Mustafa Esgin, İl Kültür Müdürü Ahmet Gedik ve Beyçelik Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik de Başkan Altepe'ye tebrik ziyaretine gelenler arasındaydı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa İçin Hizmete Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement