Bursa ile Hessen Arasında Sevgi Birliği - Son Dakika
Yerel

Bursa ile Hessen Arasında Sevgi Birliği

Bursa ile Hessen Arasında Sevgi Birliği

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi ilçesinde Hessen İşbirliği Ofisi hizmete açtı.

15.09.2014 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi ilçesinde Hessen İşbirliği Ofisi hizmete açtı.

Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki ofisin açılışında konuşan Vali Münir Karaloğlu, "Anladık ki Bursa-Hessen ilişkileri sevgiye dayanıyor. Sevgiye dayanan ilişkiler uzun soluklu olur" dedi.

İrtibat bürosunun Hessen ile Bursa arasındaki münasebetlere yeni bir sinerji getireceğini ifade eden Karaloğlu, "Hessen hakkında bilgi almak isteyen iş adamlarının hizmeti ayağına getirmiş olduk. Bu büronun ilişkilerimizin gelişmesine katkı sunmasını diliyorum. Burada Hessenli bir Alman fahri konsolosun olmasıda iki taraf için bir şans . Sibel Hanıma bu ilişkilerin gelişmesindeki katkısından dolayı teşekkür ediyoruz. Açtığımız bu ofisin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Müsteşar Mark Weinmeister ise, Vali Karaloğlu'na teşekkür ederek, "Bize vakit ayırarak açılışımıza katıldınız. Size müteşekkiriz. Bu bizi onurlandırdı. İlişkilerimizin artacağına eminim. Fahri Konsolosumuz Sibel Cura'ya da ofisimizin yönetimini üstlendiği için ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursalı iş adamları katıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa ile Hessen Arasında Sevgi Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement