Bursa 'Issız Adam'dan Kılıçlı Gösteri - Son Dakika
Güncel

Bursa 'Issız Adam'dan Kılıçlı Gösteri

Bursa \'Issız Adam\'dan Kılıçlı Gösteri

'Issız adam'dan kılıçlı gösteriBURSA'nın Karacabey İlçesi'nin tanıtımının sağlanması amacıyla düzenlenen 'Rengarenk Karacabey' etkinliğine katılan 'Issız Adam' filmiyle tanınan sinema ve dizi oyuncusu Cemal Hünal'ın direkler üzerine dizilen kavunları at sürerek kılıçla doğraması büyük alkış aldı.

02.10.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Issız adam'dan kılıçlı gösteri

BURSA'nın Karacabey İlçesi'nin tanıtımının sağlanması amacıyla düzenlenen 'Rengarenk Karacabey' etkinliğine katılan 'Issız Adam' filmiyle tanınan sinema ve dizi oyuncusu Cemal Hünal'ın direkler üzerine dizilen kavunları at sürerek kılıçla doğraması büyük alkış aldı.

Karacabey- Bandırma Karayolu'nun 6'ncı kilometresinde Karasu Mahallesi yakınlarındaki Rengarenk Karacabey etkinliğine çok sayıda kişi katıldı. Halk oyunları gösterisi ve ilkokul öğrencilerin şiirleriyle başlayan etkinlikte konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bir eser, bir roman yazılırken giriş, gelişme ve sonuç bölümleri olduğunu hatırlatarak, "Şimdiye kadar giriş bölümünü gerçekleştirdik. Bundan sonra hep beraber Karacabey'in gelişme bölümünü yazacağız. Ondan sonra da mutlu sona hep beraber ulaşacağız" diye konuştu.

'Rengarenk Karacabey' etkinliği kapsamında; 'Issız Adam' filmi ile tanınan sinema ve dizi oyuncusu Cemal Hünal ve Rumeli Akıncılar atlı gösterisi yaptı. Gösteri sırasında direkler üzerine dizilen kavunları at sürerken kılıçla doğrayan Hünal, büyük alkış aldı. Buzağı yarışması, sihirbazlık gösterileri gibi birçok etkinliğin yer aldığı şenlik bonuca büyükbaş hayvan ve güvencin satışları da gerçekleştirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa 'Issız Adam'dan Kılıçlı Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement