Bursa-İznik Gölü'nde Balık Avlamaya Çıkan Çifte Ulaşılamıyor - Son Dakika
Güncel

Bursa-İznik Gölü'nde Balık Avlamaya Çıkan Çifte Ulaşılamıyor

Bursa-İznik Gölü\'nde Balık Avlamaya Çıkan Çifte Ulaşılamıyor

İznik Gölü'nde balık avlamaya çıkan çifte ulaşılamıyor Bursa'nın Orhangazi? İlçesinde balıkçılık yapan Saliha Kabaca çifti, kendilerine ait sandalla balık tutmak için açıldıkları İznik Gölü'nden geri dönmeyince arama ekipleri alarma geçti.

31.01.2016 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Gölü'nde balık avlamaya çıkan çifte ulaşılamıyor

Bursa'nın Orhangazi? İlçesinde balıkçılık yapan Saliha Kabaca çifti, kendilerine ait sandalla balık tutmak için açıldıkları İznik Gölü'nden geri dönmeyince arama ekipleri alarma geçti.

Orhangazi'ye bağlı Çakırlı mahallesinde balıkçılık yaparak geçimini sağlayan 65 yaşındaki Salih ve 60 yaşındaki eşi Saliha Kabaca isimli çift, hergün yaptıkları gibi bugünde öğlen saatlerinde kendilerine ait sandal ile balık avlamak için İznik Gölü'ne açıldı. Akşam saatlerinde Çakırlı Mahallesi'ndeki barınağa gelen Kabaca çiftinin çocukları, anne ve babalarının kullandığı sandalı göremeyince evlerine gittiler. Cep telefonları yanıt vermeyen anne ve babalarının eve gelmediğini anlayan çocukları çevrede yaptıkları aramadan sonuç alamayınca jandarmaya haber verdiler. Sahilde devriye halinde gezen jandarma ekipleri 3 çocukları bulunan Kabaca çiftine ulaşamayınca UMKE; AFAD ve AKUT ekiplerinden destek istedi. Salih ve Saliha Kabaca çiftini, jandarma, UMKE; AFAD ve AKUT'un yanı sıra Jandarma Komutanlığına bağlı İznik Bot Komutanlığı'na bağlı ekiplerde göl içersinde arıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa-İznik Gölü'nde Balık Avlamaya Çıkan Çifte Ulaşılamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement