Bursa - İznik Gölü'ne Düşen Suriyeli Genci Kalp Masajıyla Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Bursa - İznik Gölü'ne Düşen Suriyeli Genci Kalp Masajıyla Kurtarıldı

Bursa - İznik Gölü\'ne Düşen Suriyeli Genci Kalp Masajıyla Kurtarıldı

İznik Gölü'ne düşen Suriyeli genci kalp masajıyla kurtarıldıBURSA'nın Orhangazi İlçesi yakınlarındaki İznik Gölü'ne avlanmak için bırakılan ağları kontrol etmek isterken, bindiği sandaldan düşen 20 yaşındaki Abdülhamit Mahmut adlı Suriye uyruklu genci arkadaşları ve vatandaşlar sandala çıkardı.

22.06.2016 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Gölü'ne düşen Suriyeli genci kalp masajıyla kurtarıldı

BURSA'nın Orhangazi İlçesi yakınlarındaki İznik Gölü'ne avlanmak için bırakılan ağları kontrol etmek isterken, bindiği sandaldan düşen 20 yaşındaki Abdülhamit Mahmut adlı Suriye uyruklu genci arkadaşları ve vatandaşlar sandala çıkardı. Kalp masajı ve suni tenefüs ile duran kalbi çalıştırılan Mahmut, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Olay,znik Gölü Orhangazi sahilinde bugün saat 16.30'da meydana geldi. İznik gölünde balıkçılık yapan bir balıkçıya yardım eden Suriyeli genç Abdülhamit Mahmut, balık ağlarını kontrol etmek için sandal ile İznik gölü'ne açıldı. Ağlarının çekim işleminin yapıldığı esnada dengesini kaybeden Abdülhamit Mahmut bir anda suya düştü. Teknenin ters dönmesi üzerine altında kalan Abdülhamit Mahmut'u kendisini gören arkadaşları ve diğer balıkçılar tekneler ile yanına giderek gölden çıkardılar.

Abdülhamit Mahmut'un duran kalbi yardımına gelen teknede yapılan kalp masajı ve suni tenefüs ile çalıştırıldı.Daha sonra kıyaya çıkartılan Mahmut, haber verilmesi sonucu gelen ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan genç daha sonra Bursa Muradiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

İznik Gölü Orhangazi sahilinde yaşanan olay sonrasında Jandarma ve Polis ekipleri soruşturma başlattı. Jandarma ekipleri balıkçılar ve gencin Suriyeli arkadaşlarının ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - İznik Gölü'ne Düşen Suriyeli Genci Kalp Masajıyla Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement