Bursa Jandarma?dan Sis ve Tipide Müthiş Kurtarma Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bursa Jandarma?dan Sis ve Tipide Müthiş Kurtarma Operasyonu

Bursa Jandarma?dan Sis ve Tipide Müthiş Kurtarma Operasyonu

Jandarma'dan sis ve tipide müthiş kurtarma operasyonu KIŞ Turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kayak yaparken yoğun tipi ve sis nedeniyle yönünü kaybederek kara saplanan 30 yaşındaki Gamze Binkaya donmak üzereyken Jandarma Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

06.02.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma'dan sis ve tipide müthiş kurtarma operasyonu

KIŞ Turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kayak yaparken yoğun tipi ve sis nedeniyle yönünü kaybederek kara saplanan 30 yaşındaki Gamze Binkaya donmak üzereyken Jandarma Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbul'dan Uludağ'a ailesiyle birlikte tatil yapmak için gelen Gamze Binkaya dün oteller bölgesinde kayak yaptığı sırada aniden bastıran tipi ve sis nedeniyle yönünü kaybetti. Yoğun kar yağışı nedeniyle önünün göremeyince kar kütlesine çarpan Gamze Binkaya durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri beş kar motoru ve sekiz kişilik ekiple bölgede motorlarla ve yaya olarak yaptıkları aramadan sonuç alamayınca, Gamze Binkaya'nın cep telefonunda bulunan haberleşme sistemi WhatsApp'tan konum bilgilerini öğrendiler. JAK ekipleri, Gamze Binkaya'nın Bervü Pistinde olduğunu tesbit etti.

Jandarma kar motorları ile ulaştıkları Bervü Pisti'nde 300 metre yürüdükten sonra donmak üzere olan Gamze Binkaya'ya 15 dakika içersinde ulaştılar. Kendisine sıcak içecek verilen Gamze Binkaya daha sonra 112 Acil Sağlık istasyonuna götürüldü. Kendisini kurtaran ekipleri teşekkür eden Gamze Binkaya 'Yoğun tipi ve siste mahsur kaldım JAK ekipleri 15 dakika içerisinde beni kurtardı' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Jandarma?dan Sis ve Tipide Müthiş Kurtarma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement