"Bursa Kazanırsa Mudanya Da Kazanır" - Son Dakika
Güncel

"Bursa Kazanırsa Mudanya Da Kazanır"

"Bursa Kazanırsa Mudanya Da Kazanır"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

23.02.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin Mudanya'daki hizmet yağmurunun devam edeceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerini BURULAŞ'taki makamında ağırladı. Başkan Altepe, kentin en önemli ilçelerinden biri olan Mudanya'nın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden nasibini almaya devam edeceğini söyledi.

Bursa'nın her alanda adını duyuran önemli bir kent olduğunu söyleyen Başkan Altepe, kentin tüm ilçeleriyle gelişip daha da güzelleşmesi hedefiyle en iyi hizmetlerin aralıksız sürdürüleceğini sözlerine ekledi. Mudanya'nın Bursa için önemine dikkati vurgu yapan Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak Mudanya'nın yanındayız. İlçedeki hizmetlerimize devam edeceğiz. Bursa kazanırsa Mudanya da kazanır" diyerek Mudanya'da devam eden ve gerçekleştirilmesi hedeflenen projelerden örnekler verdi. AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolları üyeleri de ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundukları Başkan Altepe'nin yanında olduklarını söyledi.

Başkan Altepe, Bursa Somuncu Baba Vakfı, THK İnegöl Sportif Havacılık Kulübü ve Bursa Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İşadamları Derneği (Modsiad) yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bursa Kazanırsa Mudanya Da Kazanır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement