Bursa Kent Konseyi'nden Amasya Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Bursa Kent Konseyi'nden Amasya Çıkarması

Bursa Kent Konseyi\'nden Amasya Çıkarması

Amasya'da gerçekleştirilen Ulusal Yaşlanma Şurası Kent Konseyleri Amasya çalıştayı sona erdi.

25.10.2011 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulusal Yaşlanma Şurası Kent Konseyleri Amasya Çalıştayı, 21 Kent Konseyi Başkanı, Genel Sekreteri ve Yürütme Kurulu Üyeleri'nin katılımı ile Büyük Amasya Oteli'nde gerçekleştirildi. Bursa Kent Konseyi'ni Genel Sekreter Enes Battal Keskin ve Emekliler Çalışma Grubu Temsilcisi Asım Aykul temsil etti.

Ulusal Yaşlanma Şurası Kent Konseyleri Amasya Çalıştayı, İstanbul (Sancaktepe), Kocaeli (Merkez ve Gebze), Yalova, Bursa, Bolu, İzmir, Kütahya, Amasya (Merkez, Merzifon, Gümüşhacıköy), Çorum, Kastamonu, Çankırı, Zonguldak, Ordu, Gümüşhane, Konya, Batman Adıyaman, Kars kent konseylerinin temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Çalıştay çerçevesinde üniversite akademisyenlerinin moderatörlüğünde 7 ayrı çalışma grubu oluşturuldu. Hacettepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. İlhan Tomanbay'ın moderatörlüğünde 2. grubun çalışmasına katılan Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Bursa'da yaşlılara ve engellilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Şura katılımcıları Bursa Kent Konseyi tarafından yürütülen çalışmaların diğer kentlere de örnek olduğunu söyledi

Şura sonunda yayınlanan sonuç bildirgesinde kent konseylerinin bu konuda önemli rol üstlenebileceği ifade edildi. Bütün kent konseylerinde yaşlılar meclisi oluşturulması konusunda mutabakata varıldı ve sonuç bildirgesine işlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Kent Konseyi'nden Amasya Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement