Bursa Kent Konseyi ve Lösev Arasında İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Bursa Kent Konseyi ve Lösev Arasında İşbirliği

Lösemili Çocuklar Vakfı Bursa İl Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala'yı ziyaret ederek LÖSEV çalışmaları hakkında bilgi verdi.

06.09.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, BKK Başkanı Semih Pala'yı ziyaret etti. BKK Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı'nın da hazır olduğu ziyarette konuşan Özcan, LÖSEV faaliyetlerini anlattı. LÖSEV'in 1998 yılında lösemili çocukların tedavisi amacıyla kurulduğunu söyleyen Özcan, 2000 yılında ise Türkiye'nin ilk Lösemili Çocuklar Hastanesi'ni faaliyete geçirdiklerini belirtti. Türkiye'de her yıl binlerce çocuğun lösemi hastalığına ansızın yakalandığını, tedavisi için en güzel yaşlarında okulundan, evinden ve ailesinden uzak kaldığını anlatan Özcan, "Lösemi hastalığının tedavisi uzun ve çok pahalı. Biz LÖSEV olarak maddi imkanı olmayan ailelerin çocuklarına yapılan bağışlar ile hastanemizde ücretsiz olarak tedavi altına alıyoruz. Ayrıca ailelerin bu süreyi kolay atlatabilmesi için psikolojik olarak da danışmanlık hizmeti veriyoruz" dedi.

BKK Başkanı Semih Pala, iyi niyetli çalışmalar yapan LÖSEV'e teşekkür etti. Lösemi gibi son dönemlerde sıkça da yaygınlaşan bir hastalıkla ile ilgili her türlü farkındalık çalışmasının yanında yer alacaklarının altını çizen Pala, "LÖSEV ülkemizde bir marka değer oluşturdu. Lösemili çocuklara sahip çıkma noktasında ciddi çalışmalar yapıyorlar. Kendilerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Lösemi hastası çocuklara ve ailelerine sabır diliyorum. Bursa Kent Konseyi olarak üzerimize düşen her türlü vazifeyi yapmaya hazırız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Kent Konseyi ve Lösev Arasında İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement