Bursa Memurlar Yeniçeriler Eşliğinde Maaş Bordrolarını Yaktı İşçi Temizledi - Son Dakika
Güncel

Bursa Memurlar Yeniçeriler Eşliğinde Maaş Bordrolarını Yaktı İşçi Temizledi

Bursa Memurlar Yeniçeriler Eşliğinde Maaş Bordrolarını Yaktı İşçi Temizledi

Memurlar Yeniçeriler eşliğinde maaş bordrolarını yaktı işçi temizledi BURSA'da, Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Yeniçeri kıyafetı giymiş memurlar eşliğinde Ak Parti İl Başkanlığı önünde bordrolarını yaktılar.

15.01.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memurlar Yeniçeriler eşliğinde maaş bordrolarını yaktı işçi temizledi

BURSA'da, Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Yeniçeri kıyafetı giymiş memurlar eşliğinde Ak Parti İl Başkanlığı önünde bordrolarını yaktılar. Eylem sonunda ise bir temizlik görevlisi parti önündeki külleri süpürerek temizledi.

Türkiye Kamu-Sen Bursa Şubesi üyeleri Yeniçeri kıyafeti giymiş memurlar eşliğinde maaş zamlarını protesto etmek amacıyla bugün protesto gösterisi düzenlediler. İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, memurların zor şartlar arasında geçindiğini belirterek, "hakları gasp edilmiş durumda, ülkede saraylar yapılırken, memura gelince para yok diyorlarö diye konuştu.

Aylık enflasyonun yüzde 8,17 olduğunu belirten Selçuk Türkoğlu "2014 yılında aylık olmak üzere bir doktor 182, mühendis 175, avukat 156, imam 69, hemşire 56, düz memur 42, şoför 36, hizmetli ise 24 lira enflasyon yüzünden zarara uğradıö dedi. Yapılan konuşmaların ardından ise memurlar yanlarında geçirdikleri maaş bordrolarını yaktılar. Daha sonra dağılan memurların yaktığı külleri ise AK Parti il Başkanlığı önünde bir temizlik görevlisi süpürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Memurlar Yeniçeriler Eşliğinde Maaş Bordrolarını Yaktı İşçi Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement