Bursa Milletvekili Su'dan Artvin Belediye Başkanı Kocatepe'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bursa Milletvekili Su'dan Artvin Belediye Başkanı Kocatepe'ye Ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret etti.

13.09.2014 19:29  Güncelleme: 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret etti.

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Kocatepe'ye görevinde başarı dileyerek, "Milletin yükünü, milletin vazifesini üstlenmek zor iştir. Bu yükün altına girmek babayiğitliğini göstermek de takdire değerdir. Bu ağır görev nasıl yürür? Geçenlerde başbakanımızın teşekkür konuşmasında dediği gibi bu omuz, yükleri tek başına taşımakta zorlanır. Eğer omuzlar birleşirse, yan yana gelirse yükü taşımak kolaylaşır, hem de daha neşeli hal alır" dedi.

Artvin'in, nüfusu az bir il gibi gözükse de ana muhalefet partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "en çok üzüldüğüm il Artvin olmuştur" dedirttiğini ifade eden Su, "Kılıçdaroğlu'na 'üzüldüm' dedirttiren ekibi yerinde görmek, tebrik etmek bizim vazifemizdir diye düşündüm. Aynı zamanda da şimdiki Cumhurbaşkanımız, önceki Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'Artvin'deki seçim sonuçları beni sevindirdi' dedi. Bizim liderimizi sevindiren kadroyu yerinde görelim, o sevinci paylaşalım" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocatepe ise şunları söyledi:

"Dışarda yaşayan hemşehrilerimizin Artvin'i unutmaması bizi daha çok motive ediyor. Farklı yerlerde yaşayan hemşehrilerimizin tatillerini Artvin'de geçirmesi birçok insana örnek oluyor, birçok insanı cezbediyor. Bizim de Artvin'de en çok ihtiyaç duyduğumuz, hemşehrilerimizin yeniden buraya dönmesi ve burayı hareketlendirmesi. Artvin bir emekli şehri, dinlenme şehri olsun diyoruz. Butik bir turizm kenti olmasını istiyoruz. Onun için de sizin gibi ağabeylerimizin gelip ziyaretlerini yapmaları bizleri daha çok ümitlendiriyor." - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa Milletvekili Su'dan Artvin Belediye Başkanı Kocatepe'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement