Bursa Modern Bir Spor Tesisine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Bursa Modern Bir Spor Tesisine Kavuşuyor

Bursa Modern Bir Spor Tesisine Kavuşuyor

Osmangazi Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı 14 yeni spor tesisinden biri olan Altınova Spor Tesisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından hizmete açılıyor.

06.11.2014 14:41  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'ya ilk kez ziyarette bulunacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kentte açılışını gerçekleştireceği 21 yatırım arasında, Osmangazi Belediyesi'nin Altınova Spor Tesisi de yer alıyor. Gelecek nesillere yatırım yapmayı ilke edinen Osmangazi Belediyesi'nin gençler için yapmış olduğu önemli yatırımlardan birisi olan tesiste, açılış öncesi incelemelerde bulunan Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, tesis içerisinde yer alan birimleri tek tek gezerek yetkililerden bilgi aldı. Altınova Spor Tesisi'nin Osmangazi'ye değer katan bir yatırım olduğunu dile getiren Vali Yardımcısı Avcı, Bursa'ya modern bir spor tesisi kazandırdığı için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Vali Yardımcısı İbrahim Avcı'ya tesis hakkında bilgi veren, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez, toplam 37 bin 573 metrekare alana inşa edilen tesisin, Osmangazi'de gençlere yönelik yapılmış önemli bir yatırım olduğunu söyledi. Erdönmez, "Tesiste, biri standart ölçülerde olmak üzere iki adet futbol sahası, soyunma odaları, otopark, yönetim binası, kafeterya, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve koşu yolu yer alıyor. Geçtiğimiz yıl temelini attığımız tesisi bir yıl gibi kısa sürede tamamladık. Spor tesisi olmanın dışında, 7'den 70'e herkese hitap eden bir sosyal yaşam merkezi olacak olan tesisimiz Osmangazi ve Bursa'mıza hayırlı olsun" dedi. Vali Yardımcısı Avcı'nın inceleme gezisine, Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcıları ve üst düzey yöneticiler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Modern Bir Spor Tesisine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement