Bursa - Mudanya?da Yangını İzleyen Genç Çift, Trafik Kazasında Öldü - Son Dakika
Güncel

Bursa - Mudanya?da Yangını İzleyen Genç Çift, Trafik Kazasında Öldü

Bursa - Mudanya?da Yangını İzleyen Genç Çift, Trafik Kazasında Öldü

Mudanya'da yangını izleyen genç çift, trafik kazasında öldü (4) GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ Mudanya İlçesi'nde Çağrışan Köyü yakınlarında çıkan yangına yol kenarında bakmak isterken bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybeden Deniz ve Seyit Çekirge çifti gözyaşları arasında toprağa verildi.

31.08.2015 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya'da yangını izleyen genç çift, trafik kazasında öldü (4)

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Mudanya İlçesi'nde Çağrışan Köyü yakınlarında çıkan yangına yol kenarında bakmak isterken bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybeden Deniz ve Seyit Çekirge çifti gözyaşları arasında toprağa verildi.

Merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Merkez İhsaniye Cami'de kılınan cenaze namazına CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP İl Başkanı Zafer Yıldız ve Çekirge çiftinin yakınları katıldı. Cenaze namazı öncesi konuşan Deniz Çekirge'nin ablası Yeşim Karagöz Tanatay, kardeşi ve eniştesine çarparak kaçan ve daha sonra teslim olan sürücüye tepki gösterdi.

Çiftin 5 yaşında Defne ve Deren isimlerinde ikiz çocuklarının olduğunu söyleyen Tanatay, "Çocukları hem yetim hem öksüz kaldı. Bu sürücü cezasız kalmamalı. Edindiğimiz bilgilere göre sürücü 3 araçla yarış yapıyormuş ve çok süratliymiş. İnsan canı bi kadar ucuz olmamalı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Çiftin cenazesi ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra İhsaniye Mezarlığı'na defnedildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Mudanya?da Yangını İzleyen Genç Çift, Trafik Kazasında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement