Müezzinoğlu: Üniversite Hastanelerinin Yatak Parası Alma Hakkı Yok - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu: Üniversite Hastanelerinin Yatak Parası Alma Hakkı Yok

Müezzinoğlu: Üniversite Hastanelerinin Yatak Parası Alma Hakkı Yok

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, bir vatandaşın üniversite hastanelerinde yatak parası aldığını söylemesi üzerine, "Normalde alma hakları yok. Ama bunu düzelteceğiz." dedi.

07.11.2015 19:32  Güncelleme: 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müezzinoğlu: Üniversite hastanelerinin yatak parası alma hakkı yok. Düzelteceğiz

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir vatandaşın üniversite hastanelerinde yatak parası aldığını söylemesi üzerine, 'Normalde alma hakları yok. Ama bunu düzelteceğiz" dedi.

Mehmet Müezzinoğlu, seçim bölgesi Bursa'da, ilçelere yaptığı teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Musatafakemalpaşa ilçesini ziyaret eden Müezzinoğlu, burada Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Dana sonra dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Müezzinoğlu, çarşı esnafını gezdi.

Müezzinoğlu, daha sonra Karacabey ilçesine geçti. Esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş Müezzinoğlu'na, "Eskiden üniversite hastanelerinde yatak parası alınmıyordu, ancak şimdi alınıyor" dedi ve bundan yakındı. Üniversite hastanelerinin Sağlık Bakanlığı'na bağlı olmadığını hatırlatan Müezzinoğlu, "Kendi yönetimlerinde aldığı kararlarla ücret alıyorlar. Normalde alma hakları yok. Ama bunu düzelteceğiz" yanıtını verdi.

"BU KOŞULLARDA AK PARTİ 21-0 YAPACAK"

Karacabey ziyaretinin ardından Mudanya'ya geçen Müezzinoğlu, AK Parti Mudanya ilçe teşkilatında partililere seslendi. Muhalefeti eleştiren Müezzinoğlu, "Milliyetçiyim, halkçıyım demekle oylar artmıyor. Ak Partiye kuyu kazanlar bu kuyuların içine düştü. Son 13 yılda bunu gördük. İstiyoruz ki onlar da görsün. İstiyoruz ki onlar da bu milletle beraber yürüsünler. Fildişi kulelerde oturarak ne halkçı ne de milliyetçi olunur. Milletin sıkıntılarını dert edinen Ak Parti 11'inci defa değil, 21'inci defa da bu koşullarda 21-0 yapacak dinamiğe sahiptir" dedi.

Müezzinoğlu, Mudanya temaslarının ardından Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu: Üniversite Hastanelerinin Yatak Parası Alma Hakkı Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement