Bursa'nın Yeni Haber Portalı Bursaburada.com - Son Dakika
Güncel

Bursa'nın Yeni Haber Portalı Bursaburada.com

Bursa\'nın Yeni Haber Portalı Bursaburada.com

Bursa'nın en hızlı ve aktif internet haber sitesi bursaburada.com yayın hayatına başladı.

04.06.2013 13:16  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın en hızlı ve aktif internet haber sitesi bursaburada.com yayın hayatına başladı.

En tarafsız ve objektif haberlere, Bursa'nın en güvenilir ve ilkeli haber ekibiyle ulaşmak, bursaburada.com ile mümkün.

Bursaburada.com internet sitesinde sadece Bursa haberleri değil, Türkiye'nin gündemine oturan güncel haberler, sıcak haberler, flaş haberler, son dakika haberleri de var.

Bursa magazin haberleri, Bursa spor haberleri, Bursa asayiş haberleri, Bursa ekonomi haberleri, Bursa kültür haberleri ve Bursa'da etkinlik haberleri de yine bursaburada.com'un aktif haber kategoriler arasında yer alıyor.

Siyaset, ekonomi, futbol, spor, magazin, asayiş, kültür-sanat haberleri denince Bursa'da aklan gelen ilk internet sitesi olan bursaburada.com, okuyucuları için bir alışkanlık haline geldi.

Türkiye'den ve Bursa'dan bütün olayların ilkeli bir şekilde okuyuculara yansıtıldığı bursaburada.com, Ankara kulislerinin de nabzını tutuyor. Sadece cumhurbaşkanı, başbakan ve muhalefet liderlerinin değil, tüm milletvekillerinin özgün, güncel, gündem yaratan, çarpıcı açıklamaları bursaburada.com farkıyla sizlere ulaşıyor.

Dünya gündeminde yer alan haberlerin en ince ayrıntılarını dahi bulabileceğini bursaburada.com adresinde, dünya liglerinden kritik maçların özet görüntüleri ve güzel golleri tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

Bursaspor'un antrenmanlarından özel fotoğraflar, canlı maç anlatımları, transfer haberleri, Bursaspor yönetiminden ve takım içinden kulisler haberlere ulaşmanız için size bursaburada.com yeter.

Ekonomi haberlerindeki farkını kısa sürede hissedeceğiniz bursaburada.com'da güncel altın fiyatları, sürekli hareket halindeki dolar, euro, sterlin'in serbest piyasadaki değeri, ekonomide sıcak gelişmeler, yorumlar ve daha fazlası mevcut. Tüketicileri yakından ilgilendiren elektrik, su ve doğalgaz, benzin ve motorin fiyatları, elektrik, su ve doğalgaz, benzin ve motorin zamları, güncel olarak bursaburada.com'da.

Sokağınızdan, mahallenizden, ilçenizden, kısacası Bursa'dan, hatta Türkiye'den ve dünyadan haberdar olmak istiyorsanız, size bursaburada.com yeter…

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Bursa'nın Yeni Haber Portalı Bursaburada.com - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement