Bursa Organları İki Hastaya Umut Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa Organları İki Hastaya Umut Oldu

Bursa Organları İki Hastaya Umut Oldu

Organları iki hastaya umut oldu Bursa'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Çekirge Devlet Hastanesi'nde 22 gün sonra beyin ölümü gerçekleşen 62 yaşındaki N.A.'nın bağışlanan organları başka bedenlere hayat olacak.

17.02.2016 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organları iki hastaya umut oldu

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Çekirge Devlet Hastanesi'nde 22 gün sonra beyin ölümü gerçekleşen 62 yaşındaki N.A.'nın bağışlanan organları başka bedenlere hayat olacak.

Orhaneli Yolu üzerinde 22 gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan N.A.'nın tedavi gördüğü Çekirge Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşti. Organ Nakli Koordinatörü ve Çekirge Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Timur Didinen, N.A'nın organlarının bağışlanması için ailesiyle görüştü. Aile, organların bağışlanmasını kabul edince N.A.?nın karaciğeri ve korneası Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekte iki ayrı hastaya nakledilmek üzere ameliyatla alındı. Aynı trafik kazasında N.A.?nın eşinin de olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çekirge Devlet Hastanesi'nin geçen yıl organ naklinde birinci sırada olduğunu belirten Organ Nakli Koordinatörü ve Çekirge Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Timur Didinen, "Trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen hastamızın karaciğeri ve korneası alındı. Tedavi gören hastalarımıza umut, bir cana bir can katmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa Organları İki Hastaya Umut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı
    12:23 Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı

    Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 20 yıl önce işlenen cinayetin şüphelisi olarak aranan K.Ü, İzmir'de yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, cinayetin faili olduğu düşünülen K.Ü'nün İzmir'de olduğunu tespit etti. Ekipler, operasyon düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. K.Ü, Aydın'a getirilerek adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Gediz'de Polisler Motosiklet Avında
    12:21 Gediz'de Polisler Motosiklet Avında

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde polis ekipleri, plakasız ve kasksız motosiklet sürücülerini denetlemek amacıyla sıkı takibe aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kazaların önüne geçmek ve güvenliği sağlamak için motosiklet avı düzenliyor. Sürücülerin plakasız ve kasksız olarak motosiklet kullanmamaları konusunda uyarılar yapılıyor.

  • Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi
    12:19 Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi

    Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Tatvan ilçe kırsalında toprağa gömülü halde bir AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 353 adet fişek, telsizler ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler ise imha edildi. Güvenlik güçleri, bölge halkının desteğiyle terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.


Advertisement