Bursa - Orhangazi'de Trafik Kazası 4 Ölü 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Orhangazi'de Trafik Kazası 4 Ölü 1 Ağır Yaralı

Bursa - Orhangazi\'de Trafik Kazası 4 Ölü 1 Ağır Yaralı

Orhangazi'de trafik kazası 4 ölü 1 ağır yaralıBURSA'nın Orhangazi ilçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon karşı şeride geçti.

06.12.2016 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi'de trafik kazası 4 ölü 1 ağır yaralı

BURSA'nın Orhangazi ilçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon karşı şeride geçti. Bir hafif ticari aracı altına alarak 50 metre sürükledikten sonra iki araçta şarampole yuvarladı. Hafif ticari araçta bulunan dört kişi hayatını kaybederken kamyon sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza Orhangazi ilçesi Bursa 'İstanbul yolu Küçük Sanayi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Orhangazi ilçesi'nden Bursa istikametine seyir halinde olan 53 yaşındaki Ahmet Ahmetoğlu idaresindeki 16 YR 766 plakalı kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Karşı yönden gelmekte olan içinde dört kişinin bulunduğu 27 SY 121 plakalı hafif ticari aracı altına alan kamyon yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra her iki araçta şarampole yuvarlandı. Kamyon sürücüsünün ağır yaralandığı kazada hafif ticari araçta bulunan dört kişi hayatını kaybetti. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri tarafından araç içinden çıkarılan ölen dört kişi kimliklerinin belirlenmesi ve Cumhuriyet Savcısı tarafından otopsi yapılmak üzere Orhangazi Devlet Hastanesi Morguna götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Orhangazi'de Trafik Kazası 4 Ölü 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement