Bursa Pazarcıklılar Derneğinden 5. Boza Gecesi - Son Dakika
Yerel

Bursa Pazarcıklılar Derneğinden 5. Boza Gecesi

Bursa Pazarcıklılar Derneğinden 5. Boza Gecesi

Bursa Pazaryeri ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel 5. Boza Gecesi düzenledi.

19.01.2015 08:54  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Pazaryeri ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel "5. Boza Gecesi" düzenlendi.

Bursa Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi'ndeki geceye, AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Öztürk ve Bedrettin Yıldırım, Pazaryeri Kaymakam Vekili Kadir Apaydın,Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Yıldırım AK Parti İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, AK Parti Pazaryeri ilçe Başkanı Mehmet Üstün, Pazaryeri ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Bahri Turan, Bozüyük Pazaryerililer Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu, il genel ve belediye meclis üyeleri ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, Bursa'da yaşayan Pazarcıklıları bir araya getiren dernek yönetimine teşekkür etti.

Apaydın da ilçe kaymakamı olarak Pazaryerilileri gurbette birlik ve beraberlik içinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durmak ilerlemektir, birlikte çalışmak ise başarıdır. Bu başarıyı yakalamışsınız gurur duydum, mutlu oldum" dedi.

Yalçın ise bir ve beraber olup, birlikte çalışarak Pazaryeri ilçesinin kimliğini ortaya çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.

Edebali de Pazaryeri nüfusunun 4 katından fazla kişinin Yıldırım ilçesinde yaşadığını ve istihdamına katkıda bulunduklarını belirterek, Pazaryerililerin vatanına ve milletine bağlı olduğunu ifade etti.

Gecede, derneğe destekte bulunanlara plaket verildi. Bursa Yıldırım mehteran takımı ve Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği korosu ekibinin konseri ile Bursa ve Pazaryeri folklor ile yöresel davul zurna ekiplerinin gösterisiyle sona erdi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa Pazarcıklılar Derneğinden 5. Boza Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement